Play ponuda
Play ponuda
Katarina Kovačić

Izrasla je u pravu ljepoticu: Sestra Matea Kovačića pokazala dečka, pratitelji komentiraju da su najslađi par

Dobro je poznato kako je Kovačiću obitelj uvijek bila na prvom mjestu, a osim supruge, roditelja i sina, veliku podršku ima i od mlađih sestara, Jelene i Katarine. Ljepotice ne kriju koliko su ponosne na svog brata, veznog igrača engleskog nogometnog kluba Chelsea F.C.

Image
Foto: privatni album
RTL.HR/ 25.1.2022. u 10:30
Play ponuda

Mateo Kovačić jedan je od najboljih hrvatskih nogometaša, a neki stručnjaci svojedobno su govorili da postoji šansa da će jednog dana nadmašiti čak i legendarnog Luku Modrića. 

Hoće se li se dogoditi ili ne - najbolje će pokazati vrijeme, a do tada možemo uživati u njegovoj brilijantnoj igri na terenu. Zahvaljujući trudu, radu, ali i talentu, Mateo je danas i jedan od najplaćenijih nogometaša pa mu luksuz i bogatstvo nisu strani pojam. 

No, bez obzira na to što imaju milijune na svom računu, Mateo i Izabel se nikada nisu pretjerano hvalili bogatstvom, a često su sudjelovali i u brojnim humanitarnim akcijama što su, naravno, brojni obožavatelji javno podržali. 

Nisu samo humanitarne akcije nešto što nikada nisu voljeli javno isticati - kada je riječ o privatnom životu, Mateo i Izabel nisu baš rječiti i gotovo pa nikada ne daju izjave koje nemaju veze s poslovnim životom. 

Ipak, dobro je poznato kako je Kovačiću obitelj uvijek bila na prvom mjestu, a osim supruge, roditelja i sina, veliku podršku ima i od mlađih sestara, Jelene i Katarine. Ljepotice ne kriju koliko su ponosne na svog brata, veznog igrača engleskog nogometnog kluba Chelsea F.C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Sestra Jelena nedavno je u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, nakon sedam mjeseci zaruka ozakonila ljubav s dugogodišnjim dečkom Davorom Golubom. 

Iako za njezinog brata zna cijeli svijet, sestra Katarina je poprilično samozatajna. Poznato je samo kako je rođena 2001., a na društvenim mrežama - bez obzira na to što ima više od 10 tisuća pratitelja, Katarina rijetko kada dijeli fotografije. Sada je iznenadila obožavateljem objavom na kojoj pozira sa svojim dečkom Valentinom. Prijatelji i pratitelji komentirali su kako je riječ o najslađem paru, a pozitivnim komentarima pridružila se i Izabel Kovačić. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
impresivne... brojke

Najbujnije grudi Sesveta! Marija Meglaj prava je Instagram senzacija

Play ponuda

Više s weba