Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SUSTAV NAGRAĐIVANJA

Sestrama za vjernost nove grudi

Svaka zaposlenica koja potpiše trogodišnji ugovor ima pravo na besplatne operacije. Ako ugovor produlji može ići na dodatne korekcije.

Image

medicinske sestre, bolničarke sestre

M.K.S./HINA/ 25.5.2009. u 11:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

PRAG - Privatnu kliniku u Pragu ne muči manjak medicinskih sestara otkako su se dosjetili svakoj novoj zaposlenici koja potpiše trogodišnji ugovor ponuditi "nove" grudi i ravan trbuh.

Ponuda se pokazala vrlo uspješnom, kazao je direktor klinike Jiri Schweitzer kojemu, otkako je uveden nov sustav nagrađivanja, stižu desetci molba.

"Pričala sam o tome kolegama i prijateljima i to je izazvalo gojemo zanimanje", izjavila je Petra Kalivodova, medicinska sestra koja se i sama odlučila za liposukciju.

Osim nje još je sedam medicinskih sestara iskoristilo bonus koji im je omogućio željene, ali inače nedostupne zahvate.

Klinika naplaćuje 75.000 kruna (2823 eura) za plastičnu operaciju grudi, što je tromjesečna plaća medicinske sestre, te do 1880 eura za liposukciju.

Nažalost, bonus ima i negativnu stranu: medicinska sestra koja prekine ugovor prije roka mora vratiti uloženo u njezinu plastičnu operaciju. Naprotiv, nakon tri godine, obnova ugovora nagrađuje se novom besplatnom kirurškom intervencijom. Liječnici i tajnice mogu također uživati u ponudi.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
15 godina poslije

Evo gdje su danas i što rade zvijezde prve hrvatske sapunice 'Zabranjena ljubav'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba