Play ponuda
Play ponuda
samo za Exkluziv

Seve je otkrila što misli o starenju te hoće li Aleksandar biti nogometaš

Možda nije pjevala na vjenčanju godine, ali za nju postoji samo jedan epitet- ona je kraljica estrade. Seve je za 'Exkluziv' otkrila jesu li četrdesete nove tridesete i usmjerava li malog Aleksandra na nogometnu karijeru

Kristina Bolčić/ 29.4.2018. u 18:30
Play ponuda

"Umorna sam strašno,ali sam nekako sritna. Nedam se tom umoru ..šta ste me ono pitali!?", rekla je Severina Kojić novinarki Exkluziva. 

Pitanja je puno, ali imamo i jednu čestitku. Onu rođendansku. Naime, Severina je prije nekoliko dana proslavila 46. rođendan. 

"Jesu li četrdesete nove tridesete? Ne razmišljam uopće o tome. Imam nekako sreću što sam se znala u životu disciplinitati na vrijeme", kaže Severina.

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Image
Marko Prpic/PIXSELL

(FOTO: Marko Prpic/PIXSELL)

No, koliko god se radio na sebi - godine idu. Lijepoj pjevačici starenje nije preveliki problem.

"Pa mislim da je to neminovno. Ne bojim se. Godine nose neke dobre stvari. Dobro je vjerojatno što mi je genetski dano da ostanem u tim nekim godinama u kojima ja želim jer mislim da se to može-tipa vrijeme srednje škole. Trudim se vratiti u to raspoploženje, a u tome mi pomaže jako puno sin i muž", smije se Severina. 

Baš je maleni Aleksandar, njezina najveća životna radost, pa njegovo rođenje prije 6 godina smatra i svojim rođendanom. 

"Mislim da se svaka žena rodi kad rodi svoje dijete i sve nanovo, oni nam daju smisao. Ako nemate dijete, onda to ne znate, pa ste isto sretni, ali tek kad ga dobijete znate šta je prava sreća i što je ono za što vrijedi živjeti i šta me recharga. Osmijeh, zagrljaj, kad mi da poljubac ,to je to..", ističe pjevačica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Baterije su oboje napunili, u društvu njezina supruga Igora na nedavnom putovanju u Španjolsku gdje su upoznali i Ronalda. No nogomet, čini se - nije prvi izbor njezina sina. 

"Ne, ne daje znakove da bi nogomet igrao. Mislim da je više za neki sport s balunom u ruci", kaže iskreno Seve.


E, u tome je na mamu - jer i Severina poslovni uspjeh gradi s nečim u ruci. Moramo priznati da je mikrofon za životni poziv bio odličan odabir. No, nije lako biti najveća zvijezda Balkana.

"Ta putovanja me jako puno potroše. Mislim da ne kukam sad ovde ljudi rade jako puno ozbiljnije poslove ,ali vožnja i po sedam sati i onda izadjete na binu i onda opet u vožnju malo ostavi posljedice...", kaže Severina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
DONOSIMO RECEPT

Domaći trganci baš su za prste polizati! Evo kako ih Marina sprema

Neupitno je bilo i njezino gostovanje u Lisinskom na koncertu kolege i velikog prijatelja Gorana Karana. A na pozornici im se pridužio i Petar Grašo.

"Severina i ja slavimo već godinu dana naše scenske veze, a Grašo je jedan krasan gospodin. Znan ga godinama i dosad nam se nisu često putevi križali i došlo je vrime za to", kaže Goran Karan. 

A za Karana i goste svakako vrijedi ona da uz glas imaju i stas. Osobito Grašo, za kojim žene lude.

"Lijepo je kad si muško pa ti žene kazu da izgledaš dobro, s godinama neću izgledati bolje, pa je bitno da muzika bude dobra", kaže Grašo. 

 A što je s onom da su muškarci kao vino - što stariji to bolji? A isto se može reći i za Severinu, kojoj u tom pomlađivanju, kako kaže - dosta pomažu sin i suprug. 

'Exkluziv' gledajte svake subote i nedjelje u 17:50 na RTL-u, a propuštene emisije pogledajte besplatno na RTL Play.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
skandali su iza nje

Napokon pronašla sreću: bivša pjevačica ET-ja se udala

Play ponuda

Više s weba