Ostalo

Severina čestitala Božić i otkrila da blagdane provodi sa sinom: 'Sinoć kad smo išli spavati, samo je...

"Sinoć kad smo išli spavati, samo je prošaptao: 'Ti si najbolja mama na svijetu...' ", napisala je pjevačica i otkrila da Božić provodi sa sinom Aleksandrom oko kojeg vodi tešku bitku za skrbništvo s bivšim partnerom Milanom Popovićem.

Tabloid.hr
25.12.2020 18:00

Severina je na Instagramu čestitala Božić u glamuroznoj crvenoj haljini s nekoliko fotografija.

Ipak, riječi koje je napisala privukle su više pozornosti. "Sinoć kad smo išli spavati, samo je prošaptao: 'Ti si najbolja mama na svijetu...' ", napisala je pjevačica i otkrila da Božić provodi sa sinom Aleksandrom oko kojeg vodi tešku bitku za skrbništvo s bivšim partnerom Milanom Popovićem .

Podsjetimo, u studenom prošle godine sud je donio privremenu mjeru prema kojoj Aleksandar više ne smije živjeti s majkom, već sa svojim ocem. Severina prema odluci sina smije viđati utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati te svakog drugog vikenda, od subote u 10 sati do nedjelje u 20 sati.

Iako se odlukom nazvala "privremenom", od toga je prošlo više od godinu dana, a situacija se ne mijenja, zbog čega je splitska pjevačica više puta javno negodovala te kritizirala sutkinju i vlast.

"Sretan Božić mila i tvom sinčiću, da vas nikad ne razdvoje", pisali su joj obožavatelji te zaključili: "Majčina ljubav je bez granica!".