Play ponuda
Play ponuda
Dobro je prošla

Severina je privedena u Beogradu zbog kršenja policijskog sata: Evo koliku je kaznu morala platiti

Pjevačicu Severinu Kojić u srijedu navečer oko 21 sat zaustavila je policija u Beogradu.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 16.4.2020. u 9:12
Play ponuda

Severina Kojić privedena je sinoć zbog kršenja policijskog sata.

Prema pisanju srpskih medija, pjevačicu je u srijedu navečer oko 21 sat zaustavila policija u Beogradu

Policija je zaustavila BMW zagrebačkih tablica, a provjerom je utvrđeno da nema dozvolu za kretanje tijekom policijskog sata koji je trenutačno na snazi zbog borbe s pandemijom koronavirusa od 17 sati do pet ujutro.

>> Severinu je, pišu srpski mediji, upravo privela policija u Beogradu!

 Nakon toga pjevačica je privedena u policijsku stanicu te kod suca za prekršaje, a predviđena novčana kazna je od 3 do 10 tisuća kuna. Ukoliko ponovi isti prekršaj, čeka je kazna zatvora, sinoć je pisao Alo.rs

Sada je otkriven iznos koji je Severina morala platiti zbog prekršaja, a radi se o najmanjem mogućem, onom od 3200 kuna, pa se čini kako je imala sreće. Poznata Splićanka odmah je platila puni iznos kazne, a oglasila se i putem svog PR tima kako bi otkrila svoju verziju događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

>> Severinin PR tim nakon njezinog privođenja: 'Jučer joj je Milan nakon 32 dana dao da vidi sina na 15 minuta...'

"Severina se sinoć pakirala, budući da ujutro kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom satu. Priznat će prekršaj i platit će novčanu kaznu. Nakon mjesec dana neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji, koja u Hrvatskoj ne postoje, a Srbija se s tim prvi puta susreće. Naime, jučer je, nakon 32 dana, prije povratka u Zagreb, otac dopustio da vidi sina na 15 minuta. 

Kako i Popović i njihov zajednički sin imaju srbijansko državljanstvo, ostala je dan duže u Beogradu, da bude sigurna da je Popović vratio dijete u Zagreb, jer ona ne bi mogla natrag u Srbiju, a njemu nije vjerovala, zato što je na sve moguće načine sprječavao da vidi dijete, opstruirao povratak u Zagreb, ne pristajući da se dijete vrati u Hrvatsku s majkom i provede obaveznu samoizolaciju od 14 dana u Hrvatskoj, s majkom koju nije vidio više od mjesec dana", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
GLASAJTE

ANKETA Finale četvrte sezone 'Superpara' je pred vratima: Što mislite, tko će osvojiti ovu titulu?

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRVI DIO

'Kobni' seks, kućni uradak, zalijevanje šampanjcem: Najveći skandali koji su potresli hrvatsku scenu

Play ponuda

Više s weba