Ostalo

Severina je sa šogoricom upoznala svog omiljenog glumca

Nakon što su bili na saslušanju u policiji u Novom Beogradu zbog tužbi Milana Popovića, pjevačica i njezin suprug otputovali su u posjet Igorovoj sestri u Los Angeles

Tabloid.hr
06.02.2017 15:14

"Divan Anthony Hopkins, moj najdraži glumac. Ako imate priliku, poslušajte valcer koji je skladao - 'And The Waltz Goes On'., napisala je Severina i objavila fotografiju na kojoj pozira sa slavnim glumcem i svojom šogoricom Natašom Kojić.

Severina i njezin suprug prije nekoliko dana otputovali su u Kaliforniju kod Nataše na kratak odmor. Kojićeva sestra već neko vrijeme živi u Los Angelesu te ondje gradi glumačku karijeru.

Nije poznato gdje su Severina i Nataša srele Sir Anthonyja Hopkinsa, no sudeći po društvenim mrežama trio uživa u razgledavanju Los Angelesa.

Severina i Igor u Ameriku su otputovali samo dan nakon što su morali na saslušanje u policiju u Beogradu. Naime, kako je doznao srpski Blic ondje su bili na zbog tužbe koju je Milan Popović podnio protiv Igora Kojića .

Milan optužuje Igora da je objavio fotografije njihova sina Aleksandra bez odjeće. To je samo jedna od tužbi koju je srpski bogataš podnio protiv Severine i Igora.