Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PJEVAČICA U NOVOJ ULOZI

Severina kao raspuštenica Salome

Akademski slikar Dimitrije Popović izabrao je Severinu da uprizori biblijsku raspuštenicu Salome.

P.P./ 8.9.2010. u 13:22
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Akademski slikar Dimitrije Popović upravo dovršava svoj novi ciklus posvećenog biblijskoj liku Salomi za čiju je okosnicu odabrao Severinu.

Sevefanclub objavio je nekoliko fotografija oslikanih akrilikom u kojima je Severina prikazana jedna od najintrigantnijih žena u povijesti kršćanstva. Popović kaže kako Severina nije imala konkurenciju prilikom njegovog izbora za lik koji će prikazati biblijsku princezu.

"Severina je izvrsna kao model. I izvrsno je izrazila ono što sam želio odnosno tražio od nje. U ovom ciklusu su upravo došli do izražaja njeni glumački kvaliteti koje je posvjedočila u teatru i na filmu. Prije snimanja nekoliko smo puta detaljno razgovarali o karakteru Salome i o onome kako bi trebale izgledati fotografije koje sam kasnije oslikavao akrilikom i olovkama u boji tako da je svaka od tih kompozicija unikat", kazao je Popović.

"Svako fotografiranje za mene je izazov ali ovo je bilo posebno iskustvo. Iako i dalje žalim za Marijom Magdalenom, polaskana sam što ću biti Saloma", kazala je Severina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Salome je biblijski lik koji je od svojeg poočima Heroda zatražila glavu Ivana Krstitelja kao nagradu za ples sedam velova.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba