Ostalo

U jeku navodnih trudničkih mučnina, Severina u sudskom okršaju s bivšim: je li joj Popović čestitao na...

Sve stvari koje se posljednjih dana događaju sa Severinom, itekako upućuju na to da je trudna. Zaobljeni trbuščić, njegovo prekrivanje, trudničke mučnine zbog kojih otkazuje dolaske na dogovorene stvari. A kao da joj to sve nije dovoljno, još i sudska parnica s bivšim partnerom Milanom Popovićem

Maja Oštro
29.03.2017 18:06

Dolazi Milan Popović u Palaču pravde. Kaže - baš po pravdu - skrbništvo nad sinom. Na još jedan sudski susret s bivšom partnericom Severinom .

No na današnjem zakazanom ročistu Severini ni traga ni glasa. Valjda opet trudničke mučnine. Očekivali smo barem javnu čestitku na novoj bebi, no nakon četerosatnog ročišta Milan Popović bio je vrlo škrt na riječima.

"Ne mogu ništa da vam kažam, pošto postupak nije završen", izjavio je.

"Ne smiju se davati izjave vezane za ovaj postupak", dodala je njegova odvjetnica Nataša Pećarević .

Ne skriva se Severina samo od sudskih obveza nego i od cijele regije.No prvi put otkad je buknula vijest o navodnoj trudnoći, paparazzi su je uhvatili u blizini zagrebačkog doma. Sa suprugom Igorom krenula je put teretane. Treba očuvati liniju. Osobito ako je doista trudna. Mudra je Seve u ovoj igri pogađalice: šarena sportska jaknica možda i skriva trudnički trbuščić.

Severina

Marko Lukunic/PIXSELL

Vjerovali smo da ćemo ga sinoć vidjeti na pozornici Lisinskog. Ivana Banfić slavila je 25 godina karijere, a Seve je trebala biti gošća na sceni. Ništa od toga. Valjda i ovoga puta trudničke mučnine.

"Iz opravdanih razloga ne može doći, a za sve daljnje informacije pitajte Tomicu", rekla nam je Banfić.

No i Tomica , Severinin menadžer, šuti kao zaliven. Zavjet šutnje vlada i među njezinim prijateljima.

"Čuli smo se, idemo na ručak u nedjelju i to je jedino što znam, a ostalo vi znate sve najbolje", kroz smijeh nam je rekla Matija Vuica .

Novinari sklapaju potencijalnu priču. A ona kaže ovako: Seve nosi curicu, nazvat će je Koko , a rodit će u rodnom Splitu. Puno nagađanja, puno pitanja, a odgovor brižno čuva Severina. I njezine odjevne kombinacije koje su baš nekako oko trbuha šire nego što bi trebale biti!