Play ponuda
Play ponuda
nakon 20 mjeseci

Severina napokon sretna: 'Aleks se vraća doma. Skuvala mu mater paštašutu'

'Pravda je, kao, pobijedila na kraju, mada bi bilo puno bolje da je pobijedila na početku', rekla je za časopis Gloria

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Tabloid.hr/ 2.9.2021. u 11:00
Play ponuda

Nakon 20 mjeseci, Severini je vraćeno zajedničko skrbništvo nad sinom Aleksandrom te će sada s njim moći provoditi po dva tjedna u mjesecu.

Domaća je pjevačica dala ekskluzivan intervju za časopis Gloria

"Bilo je ovo najtežih 20 mjeseci, u procesu koji traje godinama. Pravda je, kao, pobijedila na kraju, mada bi bilo puno bolje da je pobijedila na početku. Ali ipak je ovo velika stvar i nadam se da će pomoći mnogim majkama koje također godinama prolaze pakao u borbi za skrbništvo za svoju djecu, gdje ih sistemn ne štiti,. nego zastrašuje. Nadam se da će se sva djeca vratiti majkama, kojima su nerijetku oduzimana pred zoru, još topla od njihovih zagrljaja. U slučaju ovakvih presuda, koje su donesene neosnovano, šutnja nije zlato. Radi se o djeci, takve presude se trebaju istražiti i o tome se treba govoriti. Aleks se vraća doma, skuvala mu mater paštašutu. Hvala svima na podršci", rekla je Severina za Gloriju. 

>>Severina objavila Šprajcov video, on odgovorio u komentarima: 'Mislim da kroz svoju bitku za prava žena i majki činiš više nego oni koji su plaćeni da to čine'

Novom je sudskom odlukom napokon okončana drama koju je splitska pjevačica osam godina vodila sa sprskim poduzetnikom Milanom Popovićem. Iako su malom Aleksandru predviđali sretnu budućnost, njegovi su se roditelji našli na sudu kada je imao nepune dvije godine i kada su oni prekinuli trogodišnju vezu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Sudske odluke su se konstantno mijenjale, a bivši par nikako nije mogao doći na zelenu granu. No, izgleda da je pravda napokon došla na Severininu stranu. 

Naime, prije nekoliko je dana pjevačica u uvali Luštica u Crnoj Gori održala koncert, a upravo je tamo svojim obožavateljima odlučila reći veoma važne vijesti - da joj se sin vraća. 

Tada je najavila pjesmu "Rođeno moje" koju je posvetila svim majkama, a onda se obratila publici. "Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Hvala na podršci svima. Pjevamo s veseljem", rekla je tada, a svi su odmah znali o čemu je riječ. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
GLASAJTE

ANKETA Finale četvrte sezone 'Superpara' je pred vratima: Što mislite, tko će osvojiti ovu titulu?

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sjećate se da su bili skupa?

Ljubavna priča Sanje Doležal i Dražena Petrovića trajala je godinu dana, a istu večer kad su se upoznali, ona je upoznala i njegove roditelje

Play ponuda

Više s weba