Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
MAJČIN ZAGRLJAJ

Severina objavila emotivnu fotku, Aleksandar je ponovno u njezinom zagrljaju: 'Ljubav se ljubavlju vraća'

Naime, na svom službenom Instagram profilu Severina je objavila fotografiju gdje grli svog sina na ležaljci uz opis: "Ljubav se ljubavlju vraća"

Image
RTL.HR/ 31.8.2021. u 13:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tijekom vikenda Severina je održala koncert u uvali Luštica u Crnoj Gori gdje je odlučila podijeliti veoma važne vijesti iz privatnog života i to sa svojim obožavateljima.

Najprije je najavila pjesmu "Rođeno moje" koju je posvetila svim majkama, a onda se obratila publici. "Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Hvala na podršci svima. Pjevamo s veseljem", rekla je Severina, a svi su odmah pomislili da je došlo do promjene u presudi kada je njezino skrbništvo nad sinom Aleksandrom u pitanju. 

Već idući dan, potvrđeno je kako je pjevačica dobila zajedničko skrbništvo nad sinom kojeg je dobila s bivšim partnerom Milanom Popovićem.

“Županijski sud u Splitu odlučio je vratiti dijete Severini. Odluka je da će imati zajedničko skrbništvo nad djetetom, odnosno da će dijete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem. Vidjet ćemo hoće li se roditelji uspjeti dogovoriti ili će sud precizirati detalje”, rekao je Severinin odvjetnik Mate Matić za N1 dodajući da na ovu odluku nema žalbe.

A presretna Severina, nakon objave sretnih vijesti, u utorak je na svom Instagram profilu objavila fotku gdje grli malenog Aleksandra. Uz to je kratko napisala: "Ljubav se ljubavlju vraća". 

"Mama je mama i neopisiv osjećaj kada imas svoje dijete u rukama sretno", "Svaka čast Severina ti si najjača žena na svijetu ! Pravda dođe kad tad dugo si imala strpljena i tvoje strpljenje i borba se isplatila" i "Toooo seve kraljice izborila si se svaka čast lavice" - samo su neki od hrpe komentara podrške Severini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Baća iz 'Južnog vjetra' sasvim otvoreno o forama, glazbi, uspjehu i Hrvatima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba