Ostalo

Severina pokazala kako se opušta u pauzama od snimanja spota: Hvala mojim suradnicima koji mi to...

Prije nekoliko dana popularna pjevačica objavila je novi singl, a sada je otkrila i što se događalo u pauzama između snimanja scena za spot pjesme.

RTL.hr
03.04.2022 17:00

Prije nekoliko dana, na oduševljenje svojih mnogobrojnih obožavatelja, Severina je objavila svoj novi singl Fališ mi' koji je snimila s Azisom , popularnim bugarskim folk pjevačem.

Sada je odlučila podijeliti niz fotografija kojima je otkrila što se događalo u pauzama između snimanja scena za spot pjesme.

Severina

(Foto: Instagram)

"Umjetnica mora biti zdrava... sretna, lijepa i relaksirana. Hvala mojim suradnicima koji su mi to omogućili", napisala je pjevačica u opisu fotografija aludirajući na Konstraktinu pjesmu kojom će Srbiju predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu. U objavi je spomenula gotovo svekoji su s njom radili na novom projektu.

Inače, novu pjesmu i spot popularna pjevačicaobjavila je u četvrtak, a na YouTubeuima već gotovo milijun pregleda.

"Kada mi je Filip predložio Azisa, znala sam da će to biti mali korak za njega, ali velik za ovu pjesmu, što je i dokazao svojom izvedbom, koja je maestralna. Znam da ste dugo čekali na novu pjesmu i falili ste mi... Nadam se i javama", napisala je Severina na svom Instagramu uz isječak iz spota.