Ostalo

Severina poslala emotivnu poruku uoči koncerta u Zagrebu: 'Molim vas, večeras samo ljubav'

Severina će večeras nastupiti u zagrebačkoj Areni, a uoči koncerta oglasila se emotivnom porukom

Tabloid.hr
07.12.2019 14:10

Severina Kojić večeras bi trebala nastupiti u Zagrebu. Slavna pjevačica objavila je selfie iz aviona, a uz fotografiju je napisala emotivnu poruku. Zahvalila je obožavateljima iz cijele regije, ali i javnim osobama koje su je podržale.

"Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osjećaj da si nekome u mislima, da te razumiju i da znaju "o čemu se tu radi." Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osjetila po jednu malu molitvu. Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i hvala svim ljudima koji žive u dijaspori", započela je.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome, hvalaVedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić. Slali su mi vaše tekstove kao vjetar u leđa u ovom moru tuge u cijeloj regiji. Vidimo se večeras u Areni Zagreb. Volim vas I molim vas, večeras samo veselje i ljubav", zaključila je Seve.

Prisjetimo se, brojne istaknute osobe na našoj estradi stale su na stranu pjevačice. Iva Radić, Lana Jurčević, Nives Celzijus, Dalibor Petko i mnogi drugi poslali su joj poruke podrške.