Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'biti majka je nešto najljepše'

Severina progovorila o razvodu i teškim majčinskim trenucima

Mjesecima je nije bilo na javnim druženjima, a sada je odlučila prekinuti šutnju i prokomentirati sve teme o kojima se šuškalo

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Biti majka za Severinu je, kaže, najljepša uloga u životu. Sin je u njezin život unio novu dimenziju, no nerijetko se prisjeća kako su joj počeci itekako bili mukotrpni.

"Kad sam rodila, nazivala sam svoje i pitala zašto mi ovo nitko nije rekao. No, to se stvarno zaboravi i onda vam majčinstvo donosi neke druge stvari", priznala nam je Seve. 

A donijelo joj je i ljubav života. Sa suprugom Igorom već gotovo četiri godine živi svoju bračnu idilu, a na zle jezike o razvodu samo se smije. "Uvijek imam osjećaj da smo on i ja kao djeca, a da su svi drugi odrasli. Međutim, baš imam sreću", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najljepše trenutke njih dvoje provode uz njezina sina Aleksandra, a Igor u toj obiteljskoj idili ima posebnu ulogu. "Najljepši trenutak je bio kada sam se zaljubila, ustvari kada sam upoznala osobu koja mi je potpora i koja me voli. Kada su se njih dvoje upoznali, to je postao jedan predivan odnos", kaže Severina.

Upravo se čita

Image
BURNO OKUPLJANJE

Na zajedničkoj večeri neki su morali napustiti stol, a dva para odlučila nastaviti eksperiment: 'Prilično jasna odluka!'

No, do pronalaska prave ljubavi, Severina je sina odgajala bez muške ruke. "Pa ja sam prvo bila sama majka. Tada je živjela sa mnom i nećakinja, a imala sam i jednu super curu koja je trebala bit babysitterica, ali je na kraju postala član obitelji. Sad je ona trudna i jako sam sretna zbog toga", priznala sam je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovakav životni scenarij idealna je priča za knjigu Sevkina života. "Jako su me nagovarali da pišem knjigu i moram reći da mi je žao što je nisam do sad napisala. Pismena sam i puno bolje pišem nego što govorim, ali nekako mi se uvijek čini da za to ima vremena. Puno je svega, moj život je predivna lepeza svih emocija, od sreće do tuge", rekla se iskreno. 

Kroz tu istu sreću i tugu, osobito u ulozi majke, prolazile su i Severinine prijateljice. Teške trenutke nikada neće zaboraviti "slana kuharica" Lana Klingor Mihić kada nije zbog prevelikog stresa nije mogla dojiti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A za bračni život tek se sprema Lana Jurčević.  Zgodnog nam je dečka nedavno predstavila, a sada već razmišlja i o majčinstvu. "Mislim da se to ne može planirati. Ljudi kad žele imat djecu onda im se baš ne poklopi, kad ne žele onda im se dogodi. Mislim da je to sve stvar trenutka", rekla nam je.

Tko zna, kada do toga dođe, možda će savjete o majčinstvu već ukoričiti i Severina pa će novopečene majke djecu odgajati čitajući njezinu knjigu. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
LATEKS I ŠTIKLE

Najzgodnija hrvatska agentica za nekretnine: 'U pauzi svratim do svog doktora i onda me on sredi'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba