Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OPAKA LOVA ZA SILVESTROVO

Severina rekorderka u novogodišnjoj noći?

Koliko god se pjevači trudili sakriti basnoslovne iznose koji im sjedaju na račun za Novu godinu, mediji ipak uredno doznaju o kojoj se lovi radi.

Image

nova godina nova godina

D.K./ 2.12.2008. u 11:41
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Hrvatski glazbenici ne vole pričati o iznosima koje zarađuju na gažama, a posebno su šutljivi kad je u pitanju novogodišnja noć, u kojoj se tradicionalno najbolje zarađuje. Ipak, domaći su se mediji i ove godine potrudili doznati koliko će tisuća eura dobiti naši najpoznatiji izvođači, a najviše se novca, i to bez konkurencije, navodno smiješi Severini.

Pjevačica će, naime, za trosatni koncert navodno dobiti 60 tisuća eura, ali joj novac neće biti isplaćen iz gradskog proračuna Pule, na čijem glavnom trgu nastupa, već od strane brojnih sponzora. Grupe Jinx i Colonia su, prema pisanju nekih medija, odmah iza Severine, a u najluđoj noći u godini inkasirat će po 40 tisuća eura. Velika se zarada smiješi i poznatim zabavljačima - Miši Kovaču, Draženu Zečiću, Oliveru Dragojeviću, Miroslavu Škori, Jasminu Stavrosu i Gibonniju, koji će navodno zaraditi od 30 do 35 tisuća eura za cjelovečernju feštu.

Prema pisanju tjednika Arena, ove se godine posrećilo Maji Šuput, koja će u opatijskom hotelu Millenium navodno zaraditi 20 tisuća eura. Prošle je, naime, godine inkasirala tek sedam tisuća, pa se s pravom može reći kako je Maja nakon dugogodišnjeg rada ušla u "prvu ligu domaćih zabavljača". U njoj se, sa zaradom od 15 do 25 tisuća eura za Novu godinu, nalaze još i Tony Cetinski, Jole, Nina Badrić, Milo Hrnić...

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Luda imena nalaze se svuda

Upoznajte Tarzana, Mojmiru i obitelj kojoj su inspiracija sapunice!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba