Ostalo

Severina se pohvalila novim šiškama i kratkom kosom: 'Wow, izgledaš kao curica'

Seve je na Instagramu objavila fotku na kojoj ima novu frizuru, iako se mnogi pitaju nosi li zapravo periku

Tabloid.hr
02.06.2019 11:42

Severina je na svom Instagramu objavila fotku kojom je šokirala fanove. Naime, pokazala je novu, još kraću frizuru koju je osvježila i šiškama, iako su se mnogi pitali nosi li pjevačica periku kao što to često i radi.

Seve je na fotki pozirala u kariranoj crno-bijeloj košuljici, a na licu je imala neobičnu šminku, afanovi su pohvalili njezin mladoliki izgled .

"Predivna si, a frizurica je savršena", "Kao curica si s ovom frizurom", "Kao iz spota 'Krivi spoj', ali sa drugom bojom kose", samo su neki od komentara fanova.

Severina se nedavno našla u centru pozornosti nakon što je Milan Popović optužio njezinog supruga i nju za pokušaj ubojstva. Popović je izjavio kako je vidio Igora Kojića kako postavlja nešto nalik eksplozivnoj napravi ispred njegovog ulaza u garažu na što se Seve osvrnula svom Instagramu.

"Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, ''pustio'' u javnost vijest o pokušaju njegova ubojstva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora.

Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. ''borbi'' na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice 'fair play-a' i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe", dio je teksta koji je objavila.