Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SEVE ZA PODIZANJE GLEDANOSTI

Severina u srpskom crtiću kao vlasnica erotskog kina

Lik i djelo poznate pjevačice inspirirali su kreativnu ekipu crtića "Villa Grande", u kojem se Seve pojavljuje kao vlasnica kina za odrasle.

Image

severina severina

D.K./ 23.10.2008. u 10:17
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

BEOGRAD - Popularna srpska humoristična lutkarska serija "Villa Grande" uskoro će dobiti pojačanje u obliku najpoznatije hrvatske pjevačice, koja će u projektu biti prikazana kao vlasnica erotskog kina. Kako bi izbjegli tužbu, producenti su pojačanje serije prozvali po uzoru na Severinin aktualni hit - Gasovina.

"Severina tj. Gasovina, kako su je nazvali u seriji, bit će vlasnica lokalnog doma kulture u kojem će se održavati koncerti i prikazivati filmovi samo za odrasle, i to isključivo erotski", rekao je izvor srpskom Kuriru i dodao: "S obzirom na to da je potražnja za njenim filmovima i te kako velika, a dobrih glumica sve manje, Gasovina vrlo često uskoči umjesto njih i s velikim zadovoljstvom na jahti snimi poneku erotsku scenu, kako bi zadovoljila publiku i sebe".

Dok Srbi pripremaju satiru inspiriranu Severinom, pjevačica se priprema za veliku turneju koja bi, prema posljednjim informacijama, trebala početi krajem godine. Ovaj, kako kažu, jedinstveni projekt, obuhvatit će sve zemlje bivše Jugoslavije, a Severina će, uz plesače i veliki bend, izvoditi svoje najveće hitove i one potencijalne s aktualnog albuma "Zdravo Marijo".

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sve o životu u velikom intervjuu

Popularna blogerica Veronika Rosandić: O teškom prekidu ljubavne veze na društvenim mrežama i lošim stranama 'influencerstva'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba