Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
potresena pjevačica

Severina zbog Olivera odgodila premijeru nove pjesme: 'Ne mogu govoriti... Ajmo malo odtugovati'

Severina je u podne trebala objaviti svoju novu pjesmu, ali ju je odlučila odgoditi

Image

Severina na Rujanfestu

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Tabloid.hr/ 30.7.2018. u 13:36
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Smrt Olivera Dragojevića izazvala je emotivne reakcije brojnih poznatih i nepoznatih Hrvata koji još uvijek ne mogu vjerovati da legendarnog hrvatskog glazbenika više nema. 

Zbog Oliverove smrti Severina je odlučila odgoditi premijeru svoje nove pjesme 'Magija', koja je trebala biti objavljena danas u podne. 

"Danas ne mogu objaviti novu pjesmu; ne mogu govoriti, nisam jela, a ni spavala i ne bih se mogla radovati... Ajmo malo odtugovati... Bit će pjesama... Počivao u svojoj pjesmi, Moj galebe", napisala je Severina na Facebooku i objavila snimku Oliverove izvedbe pjesme 'Galeb i ja' s koncerta u pariškoj Olympiji.

Splitska pjevačica se od Olivera oprostila u nedjelju ovim dirljivim riječima: "Ovo je teško, ovo nema smisla, ovo je preteško... Na njegovim pismama sam učila govorit prve riči... Ovo je jako teško i ne želim virovat. On je pape svih Dalmatinaca. Njegove pisme su ušle u nas kroz materino mliko. On je u mom DNK, u tvom i u tvom i u svima nama. Hvala ti, pape. Volin te, pape. Plačem, pape. Oprosti mi, pape...svi plačemo...".

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba