Play ponuda
Play ponuda
VUČE NA "STEREO LOVE"

Severinin "Brad Pitt" je plagijat?

Iako je odmah po objavljivanju Severinina pjesma "Brad Pitt" postala hit, mnogi tvrde da je to ustvari plagijat pjesme "Stero Love" Edwarda Maye. Za RTL je progovorila o novom albumu.

RTL/ 28.6.2011. u 15:28
Play ponuda

Popularna Severina nedavno je objavila svoju najnoviju pjesmu zgodno nazvanu "Brad Pitt", a ista je u vrlo kratko vrijeme postala veliki hit. Kako to obično sa Severinom biva, digla se prašina, pa tako i oko Brad Pitta.

Mnogi smatraju da je pjesma plagijat uspoređujući ju s pjesmom Edwarda Maye "Stereo Love". Obje pjesme možete poslušati u priloženim video zapisima, pa procijenite sami.

Na novom, trinaestom albumu u karijeri, Seve je počela raditi prije nekoliko mjeseci, a trebao bi biti gotov do listopada. Nakon duže autorske stanke, za tu se priliku vratila pisanju pa na zasad neimenovanom albumu ima i svoju pjesmu.

Ipak, nešto se u njezinu slučaju uporno ne mijenja - Severina je i ovog ljeta poptuno rasprodana, a elan oko novog albuma urodio je izbacivanjem nekih ponuda iz prenatrpanog kalendara!

Slobodnog vremena ni za lijek, ali nekako nam se čini da joj ni ne treba. Seve se odmara radeći, jer kako bi drukčije izdržala ovaj tempo u kojem se miješaju nastupi, snimanja i veliki poslovni planovi, a povremeno došeta i Brad Pitt!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
transfer koji je naljutio 'lege'

Tko je Petar Bočkaj, novopečeni Dinamovac oko kojeg se digla prašina?Nedavno je ušao u drugi brak - i otac je dvojice dječaka

Play ponuda

Više s weba