Play ponuda
Play ponuda
'sve je to zbog pobjede'

Severinin menadžer: 'Poduzete su sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava...'

Tomislav Petrović koji je već godinama Severinin menadžer prokomentirao je fotografije koje su objavili srpski mediji, a na kojima tvrde da je Severina gola

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Tabloid.hr/ 21.8.2018. u 12:58
Play ponuda

O fotografijama koje su objavili srpski mediji, a na kojima navodno Severina Kojić pozira gola, za Tabloid.hr je komentirao i njen menadžer Tomislav Petrović.

"Sve se ovo 'događa' upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivših partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti. Još jutros su poduzete sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa", rekao je kratko Tomislav Petrović.

Podsjetimo, internetom su počele kružiti eksplicitne fotografije pjevačice. Uvijek postoji mogućnost da je riječ o photoshopu ili dobroj montaži, no, ako je vjerovati komentarima na društvenim mrežama koji su vidjeli fotografije, oni tvrde da je riječ o hrvatskoj pjevačici koja pozira u krevetu u provokativnim pozama i obnažena. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ostavljaju svijeće

Evo kako izgleda rodna kuća Olivera Dragojevića: Ondje je odrastao, a danas je svakodnevno obilaze obožavatelji

Play ponuda

Više s weba