Ostalo

Severinin menadžer: 'Sud nije zabranio Igoru Kojiću da objavljuje Aleksandrove slike'

Još od 2014. godine traje borba na sudu između Severine i Milana Popovića za ravnopravno roditeljstvo nad sinom Aleksandrom

Tabloid.hr
19.09.2017 14:34

Srpski mediji danas su objavili da je Općinski građanski sud u Zagrebu donio rješenje kojim zabranjuje Severininom suprugu Igoru Kojiću da na društvenim mrežama objavljuje fotografije njenog sina Aleksandra .

Pišu i da je Aleksandrov otac Milan Popović tražio samostalno zastupanje svog maloljetnog sina, što mu je sud i odobrio, a čime je donijeta i privremena mjera zabrane objavljivanja Aleksandrovih fotografija na javnim Facebook i Instagram profilima Igora Kojića jer je to protivno interesu djeteta, piše Blic .

Međutim, Severinin menadžer Tomica Petrović kaže da to nije istina.

"Nije istina da je Općinski građanski sud u Zagrebu donio rješenje kojim zabranjuje Severininom suprugu Igoru Kojiću da na društvenim mrežama objavljuje fotografije njenog sina. Istina je da je donesena nepravomoćna sudska odluka koja Popoviću omogućuje da u tužbi protiv Igora Kojića svoje dijete zastupa samostalno, što znači da mu za tu tužbu ne treba Severinina suglasnost", stoji u priopćenju kojeg prenosi 24sata .

"Severina je protiv te odluke podnijela žalbu, jer smatra da vođenje takvih postupaka nije u interesu djeteta, što je u jednom od sličnih postupaka potvrdio i poseban djetetov skrbnik imenovan od strane suda", navodi dalje Petrović.