Play ponuda
Play ponuda
Objasnili što se dogodilo

Severinin PR tim nakon njezinog privođenja: 'Jučer joj je Milan nakon 32 dana dao da vidi sina na 15 minuta...'

Severina Kojić privedena je sinoć u Beogradu zbog kršenja policijskog sata.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 16.4.2020. u 8:00
Play ponuda

Prema pisanju srpskih medija, pjevačicu Severinu Kojić u srijedu navečer oko 21 sat zaustavila je policija u Beogradu. 

Kako pišu srpske Novosti, policija je zaustavila BMW zagrebačkih tablica, a provjerom policije je navodno utvrđeno da nema dozvolu za kretanje tijekom policijskog sata koji je trenutačno na snazi zbog borbe s pandemijom koronavirusa od 17 sati do pet ujutro. 

>> Severinu je, pišu srpski mediji, upravo privela policija u Beogradu!

Nakon toga je privedena u policijsku stanicu nakon čega će biti privedena kod suca za prekršaje, a predviđena novčana kazna je od 3 do 10 tisuća kuna. Ukoliko ponovi isti prekršaj, čeka je kazna zatvora, piše Alo.rs

Severina je putem svog PR tima dala svoju verziju događaja, a priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Severina se sinoć pakirala, budući da ujutro kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom satu. Priznat će prekršaj i platit će novčanu kaznu. Nakon mjesec dana neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji, koja u Hrvatskoj ne postoje, a Srbija se s tim prvi puta susreće. Naime, jučer je, nakon 32 dana, prije povratka u Zagreb, otac dopustio da vidi sina na 15 minuta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Kako i Popović i njihov zajednički sin imaju srbijansko državljanstvo, ostala je dan duže u Beogradu, da bude sigurna da je Popović vratio dijete u Zagreb, jer ona ne bi mogla natrag u Srbiju, a njemu nije vjerovala, zato što je na sve moguće načine sprječavao da vidi dijete, opstruirao povratak u Zagreb, ne pristajući da se dijete vrati u Hrvatsku s majkom i provede obaveznu samoizolaciju od 14 dana u Hrvatskoj, s majkom koju nije vidio više od mjesec dana."

>> Severina objavila potresni video ispred stana bivšeg partnera Milana Popovića: 'Od subote čekam i molim da vidim dijete' 

Severina u Beogradu boravi još od sredine ožujka u vili roditeljica supruga Igora Kojića, a tamo je stigla kako bi vidjela sina, no njegov otac ga je odbio predati proglasivši samoizolaciju zbog putovanja u Austriju za koje ojevačica navodno nije niti znala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
GLASAJTE

ANKETA Finale četvrte sezone 'Superpara' je pred vratima: Što mislite, tko će osvojiti ovu titulu?

17. ožujka objavila je na Instagramu snimku na kojoj stoji ispred Popovićeve zgrade te zvoni, no nitko joj ne otvara.

"Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovdje provesti cijeli tjedan, a kako bih sina vidjela barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi. Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete, koje nije vidjelo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedjelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedjeljak. Onda se predomislio i jučer. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. ožujka, o kojem me uopće nije izvijestio. Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata", napisala je tada pored snimke te apelirala na nadležne institucije da reagiraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Moja mala ljubav, koja mi po nekoj privremenoj mjeri pripada polovicu uskršnjih blagdana, i dalje nije sa mnom. Danas je 30 punih dana da ga nisam dodirnula, zagrlila, podragala po kosi, osjetila i usnula pored njega. Zato dok čekam taj trenutak, jaja sam farbala kao i proteklih sedam godina, koliko je Uskrsa proveo sa mnom", otkrila je i uoči Uskra u svom liveu SeVeTeVe

>> Severina se ponovno javila obožavateljima: 'Danas je 30 punih dana da nisam dodirnula i zagrlila svog sina...'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Play ponuda

Više s weba