Play ponuda
Play ponuda
ZAMIJENILE MJESTA

Shania Twain se udala za prijateljičinog supruga

Pjevačica je prije dvije godine otkrila da je suprug vara s prijateljicom. A onda se ona zaljubila u njenog supruga.

Image

PXL shania twain PXL shania twain

M.K.S./HINA/ 2.1.2011. u 11:55
Play ponuda

LOS ANGELES - Kanadska country pop pjevačica Shania Twain (45) proslavila je Novu godinu vjenčanjem s Fredericom Thiebaudom, bivšim mužem njezine najbolje prijateljice s kojom ju je varao Shanijin prvi suprug.

Ovaj zamršeni koloplet ljubavno-bračnih odnosa počeo je prije dvije godine kada je Shania Twain saznala da ju suprug Robert Lange, s kojim je u braku bila 14 godina, vara s njezinom najboljom prijateljicom Marie-Anne Thiebaud, tada suprugom švicarskog poduzetnika Frederica Thiebauda.

Časopis People piše na svojoj internetskoj stranici da su se Twain i Thiebaud "zaljubili pošto su se međusobno tješili zbog izvanbračnih izleta svojih supružnika zbog kojih su propali njihovi brakovi". Par je objavio zaruke prošli mjesec, a vjenčali su se u subotu na privatnoj svečanosti na Portoriku, objavio je njezin menadžer.

Iz braka s producentom Langeom pjevačica ima sina koji je imao šest godina kada su mu se roditelji razveli. Bivši bračni par Thiebaud također ima jedno dijete, djevojčicu staru devet godina.

Twain je prodala oko 75 milijuna albuma u sedamnaestogodišnjoj karijeri, po njezinoj web-stranici. Najviše se proslavila pjesmama "Come on over", "That don't impress me much" i "Man! I feel like a woman".

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
impresivne... brojke

Najbujnije grudi Sesveta! Marija Meglaj prava je Instagram senzacija

Play ponuda

Više s weba