Ostalo

Simona je opet trudna: 'Svaki dan smo na misi, zahvaljujemo Isusu na njegovom poklonu'

Već mjesecima Simona Mijoković moli Boga da joj podari bebu. Kupuje testove za dokazivanje trudnoće i svaki mjesec se nada prinovi. I dogodilo se! Simonica i njezin suprug Stanislav čekaju bebu!

Dalila Turk
23.11.2016 18:00

Sretna, emotivna i zahvalna! Putem Facebooka Simona je obznanila urbi et orbi kako čeka svoje drugo dijete. Ona i njezin suprug Stanislav Mijoković slatke vijesti čuvali su oko mjesec dana, ali sada svoje uzbuđenje više ne mogu skriti.

"Bogu hvala, sretni smo. Stanislav je sretan, Gabica je sretna. Svaki dan smo na misi, zahvaljujemo Isusu zato jer vjerujemo kako je to njegov dar da me opet nakon 10 godina učini majkom", kaže nam Simona.

Simona, koja sa suprugom Stanislavom živi u austrijskom Linzu, iskreno priznaje kako su već neko vrijeme priželjkivali prinovu. Sada su konačno njihove molitve uslišane!

"Zadnji test trudnoće radila sam krajem ljeta i kako sam nakon vjenčanja radila svaki mjesec i veselila se tom testu, uvijek je bio negativan i rekla sam da neću više raditi".

Proširenju obitelji posebno se raduje Gabica, kojoj je baš poput Simone i Stanislava - svejedno kojeg će spola beba biti. Najvažnije je da sve prođe u redu.

"Imamo imena, ali nećemo ih još otkrivati. Imamo i za curicu i za dečka, iza nove godine ću znati, oko Nove imam novi pregled, kada ću znati je li curica ili dečko. To je blagoslovljeno stanje i sama riječ da je blagoslovljeno ti sve govori. Sreća, mir, radost. novi život se rađa i Bogu zahvaljujemo na tome", kaže Simona.

Čestitke naravno pršte sa svih strana. A čestitarima se pridružuje i naša redakcija! Sretno Simona!