Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
MANEKENKA U GLAZBENIM VODAMA

Simona uz Alkinu pomoć postaje narodnjačka zvijezda

Simona i Ante Gotovac nemaju namjeru stati u osvajanju hrvatskog estradnog neba, a u tome bi im trebala pomoći pjesma "Daj mi samo jedan dan" Alke Vuice.

Image

simona simona

D.K./ 10.11.2008. u 10:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Rođendansko slavlje časopisa Stars probudilo je u Simoni Gotovac davno usnulu želju za pjevačkom karijerom, a njezin suprug Ante za svoju je ljubav povukao nekoliko poslovnih poteza pa sad ponosno najavljuje njezinu prvu pjesmu. Simoninu pjevačku karijeru podržava, naime, plejada domaćih glazbenika i estradnih stručnjaka koji će joj pomoći da ostvari životni san i postane - hrvatska Seka Aleksić.

"Jako sam uzbuđena, jer ovo je nešto o čemu cijeli život sanjam. I dosad sam voljela pjesmom zabavljati društvo, a kad sam se nedavno u klubu Diamond popela na binu i počela pjevati, publika je poludjela kao da se na pozornici pojavila prava zvijezda. Skandirali su 'Simona, Simona!', pa me je Ante kasnije upitao zašto ja ne bih postala pjevačica. Bila sam oduševljena njegovom idejom, jer sam još kao djevojčica šest godina pjevala u zboru Ribice, ali me mama kasnije više usmjeravala prema manekenstvu", rekla je Simona tjedniku Arena i otkrila svoju glazbenu ekipu iz snova.

Pjesmu naziva "Daj mi samo jedan dan" napisala je Alka Vuica, a za aranžman će se pobrinuti Ante Pecotić, stalni suradnik Vanne i Ivane Banfić. Za Simonin estradni styling brinut će se njezin dugogodišnji prijatelj Marko Grubnić, a redatelj Zoran Pezo uskoro će snimiti i provokativni spot. "Simonica je već sada velika zvijezda, iako ja ne znam zašto, no ako bude imala dobru pjesmu, ona će razvaliti hrvatsku, ali i balkansku glazbenu scenu", uvjerena je Alka Vuica.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SDP-OVKA IZ PULE

Tko je Sanja Radolović? Samozatajna mlada saborska zastupnica besprijekornog modnog izričaja

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba