Ostalo

Simpatični Siniša Pšak iz 'Života na vagi' : Ja sam se ponovno rodio

Sinišu su gledatelji druge sezone showa zavoljeli zbog njegove neposrednosti, a sada je otkrio kakav mu je život šest mjeseci nakon showa

Tabloid.hr
18.04.2018 16:28

Prošlogodišnjeg natjecateljapopularne emisije 'Život na vagi', SinišuPšaka, gledatelji su zavoljeli zbog njegove neposrednosti i simpatičnosti. Podsjetimo, simpatični Siniša u show je ušaosa 191,3 kilograma, a iz njega izašao sa 120,5.

Siniša je i nakon showa nastavio sa vježbanjem,a danas, nakon skoro šest mjeseci, otkriva koliko mu se život promijenio nakon sudjelovanja u emisiji.

'Meni vam je super, ja sam se ponovno rodio. Zadnjih 10 godina nisam imao života, a sad živim punim plućima', otkrio je Siniša koji danas ima 108 kilograma i ne namjerava stati na toj brojci.

Siniša Pšak jedan od najomiljenih kandidata druge sezone

'I dalje idem na treninge, jedem zdravo, pridržavam se svih savjeta jednostavno mi ide', sa smiješkom priča Siniša koji je osim zdravlja dobio i posao.

Simpatični Varaždinac tako radi u metalurgiji, a kaže da je zadovoljan i svojim privatnim životom. 'Nikad nisam imao više društva, ma sve mi ide!', zaključio je Siniša kojem je show 'Život na vagi' vratio osmijeh na lice ali i ono najbitnije, zdravlje.

Sinisa Psak

Svi oni koji su spremni da njihovo sutra postane danas te žele promijeniti svoje životne navike i skinuti višak kilograma koji ih smeta, mogu se prijaviti na www.rtl.hr/prijave.