Play ponuda
Play ponuda
MARKO I ANTE JAKOV

Sin hrvatskog predsjednika osvojio još jednu nagradu: Evo čime se bave Milanovićevi sinovi

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović od 1994. godine u braku je sa Sanjom Musić Milanović, a zajedno imaju dva sina, Antu Jakova i Marka.

Image
Foto: pixsell.hr
RTL.HR/ 30.1.2022. u 11:00
Play ponuda

Predsjednik Republike Zoran Milanović i njegova supruga Sanja tijekom braka dobili su sinove Antu Jakova i Marka, koji se ne pojavljuju često u javnosti.  

Ipak, na nedavnoj stručnoj komisiji Hrvatskog hrvačkog saveza, kada su se odabirali najbolji hrvači i hrvačice u 2021. godini, jedna nagrada pripala je upravo Milanovićevom mlađem sinu Marku.  

Image
Foto: pixsell.hr
Image
pixsell.hr

(FOTO: PIXSELL)

Marko je proglašen najboljim mladim kadetom, a nagradu mu je uručio predsjednik Hrvatskog hrvačkog saveza Vladimir Bregović

Marko je isprva trenirao džudo, a nakon nekog vremena odlučio je promijeniti sport i baviti se hrvanjem. Prošle godine u Zagrebu osvojio je zlato u kategoriji do 92 kilograma.  

Nedugo nakon toga pomeo je konkurenciju na jakom hrvačkom turniru održanom u srpskoj Subotici i osvojio zlatnu medalju. 

Image
Foto: pixsell.hr
Image
pixsell.hr

(FOTO: PIXSELL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Stariji Ante Jakov također se neko vrijeme zanimao za sport, pa je tako u tinejdžerskim godinama igrao nogomet u NK Zagrebu, a mediji su pisali da je jedno ljeto radio u jednoj od tvrtki u vlasništvu Emila Tedeschija

2020. pisalo se da radi honorarno kao dopisnik iz Zagreba za splitsku televiziju Jadran, ali nije poznato radi li još uvijek tamo.  

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KADA GLUMCI TULUMARE...

Neki su i nakon 17 godina ostali isti: Ovako je partijala ekipa serije 'Zabranjena ljubav'

Play ponuda

Više s weba