Ostalo

Marija Husar Rimac o prekrasnom životnom trenutku, sin Niko slavi prvi rođendan: 'Od uzbuđenja sam budna...

Naša glazbenica malenog je zanijela prirodnim putem u 46. godini života, a Niku je nazvala i 'božjim čudom'. Na društvenim mrežama podijelila je kako su proslavili važan datum

RTL.hr
11.02.2022 10:15

Zagrebačka pjevačica Marija Husar Rimac prije otprilike dvije godine svima je obznanila kako je na putu njihovo drugo dijete.U intervjuu za magazinGloriatada je otkrila da je njezina trudnoća čudo božje. Naime, makon što se već pomirila s činjenicom da će njezin sin Ivan ostati jedinac, Marija je prirodno zanijela u 46. godini pa je s veseljem u veljači prošle godine dočekala dječaka. Maleni Niko stigao je kao najljepši dar obitelji Rimac, a Marija i njezin suprug Vjekoslav imali su osjećaj kao da sanjaju. Priča o obitelji Rimac jedna je od onih o vjeri i posvećenosti.

Maleni sada slavi prvi rođendan, a Marija je na društvenim mrežama svome drugom sinu posvetila predivan tekst.

"Danas smo proslavili veliki prvi ročkas.Ja sam naravno od uzbuđenja budna od četiri ujutro.Sjetila sam se neprospavane noći prije poroda, momenta kada sam prvi put ugledala moje preslatko stvorenje koje je čista radost i veselje. Bože moj, koja ljubav. Rođen nablagdan blaženogAlojzija Stepinca. Danas smo otišli i do Krašića i na najljepši mogući način proslavili ročkas uz svetu misu. To je bilo za nas, a tulum za obitelj slijedi u nedjelju. Ljubavi mamina, sretan ti 1. rođendan!", napisala je naša glazbenica.

Marija Husar Rimac i Vjekoslav Rimac

Izvor: Robert Anic/Pixsell

U lipnju prošle godine krstila je malenog, a prvi sakrament primio je na 12. godišnjicu braka njegovih roditelja. Na krštenju je zapjevala glazbenica i njezina dugogodišnja prijateljica Nina Badrić, a kumovi su mu bili glazbenici Bruno Krajcar i Alen Hržica .