Ostalo

Sinovi bivšeg ministra pravosuđa Orsata Miljenića: Ne zna se koji je zgodniji, ali i uspješniji

Upoznajte prezgodne sinove bivšeg ministra pravosuđa Orsata Miljenića. Vjerojatno se nećete moći odlučiti koji je ljepši

Ana Miščević
23.03.2019 18:30

Ovo je Lovro , vrhunski sportaš, točnije judaš,sedamnaestogodišnji ljepotan ijedan od troje djece Orsata Miljenića , bivšeg ministra pravosuđa.


A za svoj smeđi pojas djelomično može Lovro zahvaliti baš tati Orsatu koji ga je davnih dana iupisao na judo.Čini se da su sportske gene Miljenići juniori nasljedili baš od tate, nood koga su nasljedili ljepotu, nismo istraživali.

Sve ljubavne probleme i dileme u kući rješava mama, asudeći kako bivši ministar ima zgodne sinove, mama doma ima pune ruke posla štiteći ih od obožavateljica.

A najstariji sin Nikola toliko im je zgodan da su ga morali poslati preko bare da ga obrane od domaćih obožavateljica. Uspješni sportaš je apsolutni prvak države u plivanju na 50 metara slobodno , a trenutno studira u Americi gdje je dobio sportsku stipendiju.

Ako ne o njemu, pisat će se naveliko o sportskim uspjesimanjegove djece, što je vjerujemo, svakom roditelju najveće veselje i ponos.