Ostalo

Sjajno raspoložena Nina Badrić održala koncert u Banja Luci: Želim da zajedno pjevamo o sreći...'

Nina Badrić sinoć je, povodom Međunarodnog dana žena, u Banja Luci održala veliki koncert.

RTL.hr
12.03.2022 10:50

Nina Badrić sinoć je na banjalučkom Trgu Krajine okupila velik broj ljubitelja svoje glazbe. Tamo je, naime, održala koncert povodom Međunarodnog dana žena. Unatoč hladnoći i vrlo niskim temperaturama, publika je veselo u glas pjevala neke od najvećih Nininih hitova.

Nina Badrić

(FOTO: PIXSELL)

Popularna pjevačica za nastup je odabralatoplu, ali elegantnu kombinaciju. Nosila je crno-bijelo odijelo koje je kombinirala s toplom crnom bundom i visokim lakiranim čizmama.

Inače, ovaj koncert pjevačica je dugo najavljivala, a prije nekoliko dana obožavateljima je poslala poruku.

Nina Badrić

(FOTO: PIXSELL)

"Mjesec ožujakposvećen je borbi za prava žena, zato mi je neopisivo zadovoljstvo što ćemo se družiti 11. ožujka 2022.godine u Banja Luci. Uživo ćemo slaviti ljubav, pjevat ćemo o sreći i radovat ćemo se svim onim lijepim stvarima koje su u nama i pred nama. Čekam vas na Trgu Krajine u 20 sati, voli vas puno Nina Badrić", poručila je pjevačica.

Inače, cijeli ožujak u Banja Luci ispunjen je sadržajima kojima se obilježava mjesec borbe za prava žena, a koncert Nine Badrić izazvao je oduševljenje i ogroman odaziv publike. Na koncertu je bio i gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković , koji se u jednom trenutku Nini pridružio na pozornici i održao govor.

Nina Badrić

(FOTO: PIXSELL)

Pročitajte još
Sjajno raspoložena Nina Badrić održala koncert u Banja Luci: Želim da zajedno pjevamo o sreći...'