Ostalo

Sjećate se bivše supruge Nike Kranjčara? Samozatajna Simona nakon razvoda povukla se iz javnog života, a...

Prije nego što su se zakleli na vječnu ljubav, tada 23-godišnji Niko i 29-godišnja Simona bili su u ljubavnoj vezi čak šest godina, a ekonomistica je jednom prilikom otkrila kako ju je nogometaš osvojio toplinom i iskrenošću

T.M.
25.11.2021 08:00

Bivši hrvatski reprezentativac, legendarni Niko Kranjčar danas je u sretnoj vezi s popularnom domaćom glumicom Zrinkom Cvitešić . No, ovaj, po brojnim anketama 'najzgodniji umirovljeni nogometaš' iza sebe već ima jedan brak i to sa samozatajnom Simonom Fistrić.

Diplomirana ekonomistica i bivši nogometaš vjenčali su se na ljeto 2008. godine, a brojne kolege njihovu ljubav opisivali su kao onu iz bajke. Sreću nisu krili niti njihovi roditelji koji su s oduševljenjem prihvatili vijest da njihovi nasljednici idu pred oltar.

''Uzbuđen sam. Sretan sam što je do ovog dana uopće došlo. Zadovoljan sam sinovim izborom'', rekao je pokojni Zlatko Cico Kranjča r uoči vjenčanja.

Jelena Šimić i Simona Fistrić

(FOTO:Igor Kralj/PIXSELL)

Godinama su slovili za 'IT par' na domaćem estradnom nebu, ali o svom privatnom životu nikada nisu javno pričali. Poznato je samo kako su 'subonosno da' izgovorili u krugu obitelji i prijatelja u Crkvi sv. Ivana Krstitelja na zagrebačkoj Novoj Vesi.

Prije nego što su se zakleli na vječnu ljubav, tada 23-godišnji Niko i 29-godišnja Simona bili su u ljubavnoj vezi čak šest godina, a ekonomistica je jednom prilikom otkrila kako ju je nogometaš osvojio toplinom i iskrenošću.

Niko Kranjčar i Simona Fistrić

(FOTO:Davor Puklavec/PIXSELL)

I Niko je imao samo riječi hvale za svoju tadašnju suprugu, a često je isticao i kako mu je upravo ona velika podrška u životu i karijeri. Ubrzo su se ostvarili i u ulozi roditelja, a na svijet je stigla preslatka curica Loree.

No, izgleda da ovo ipak nije bila ljubav poput onih iz bajke s obzirom na to da nije vječno trajala. Početkom 2012. godine krenule su kružiti priče o razvodu, a Simona se tada navodno vratila u svoj stan u Zagrebu. Što je točan uzrok raspada braka - javnost nikada nije saznala.

Niko i Simona Kranjčar

(FOTO:Krunoslav Petric/PIXSELL)

S obzirom na to da Simona nije davala izjave niti tijekom braka s jednim od najpoznatijih domaćih nogometaša svih vremena, očekivano je bilo da će se diplomirana ekonomistica povući iz javnog svijeta.

To je i napravila, a nikada nakon razvoda nije dala niti jednu izjavu za medije. Posljednje informacije datiraju još iz 2016. kada su domaći mediji objavili kako Simona već dvije godine ljubi tada 33-godišnjeg odvjetnika Ivana Štambuka.

Bilo kako bilo, Simoni definitivno odgovara život daleko od očiju javnosti i kamera, a to najbolje dokazuje podatak da nije aktivna niti na jednoj društvenoj mreži. Upravo zbog toga, ekonomistica je često bila omiljena među Nikinim obožavateljima.