Play ponuda
Play ponuda
UŽIVA U L.A.-u

Sjećate se Deena? Predstavljao je BiH na Eurosongu, s Hanom glumio vezu, a danas se bavi luksuznom modom

Život u SAD-u promijenio ga je u potpunosti. Modni je stilist, uživa s partnerom, a sada su zajedno ušli i u biznis

Image
A.Š./ 13.10.2022. u 19:00
Play ponuda

Početkom 2000-ih godina bio je jedno od najpoznatijih regionalnih lica - uvijek spreman za zabavu, performer, ali i pomalo kontroverzan. Glazbenik, a danas poduzetnik i modni stilist Fuad Backović Deen otkako je preselio iz Bosne i Hercegovine u SAD svoj je život u potpunosti promijenio. Većinski se odmaknuo od glazbe i upustio se u poduzetništvo. Novim poslovnim pothvatom pohvalio se na društvenim mrežama. S dečkom, kreativcem i fotografom Willom Phearson III. predstavio je svoju prvu kolekciju torbica koja je već dostupna u prodaji. Kolekciju su osmislili u suradnji s brendom Namastate iz Los Angelesa.

"Eko-futurist. Kad dizajn susretne umjetnost. Prekrasna održiva luksuzna torba za laptope, kupovinu, piknike, darove i još mnogo toga! Danas počinje pretprodaja! Ograničena serija", napisao je Deen u opisu fotografija.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/a7d78340-c1cb-11ec-9869-0242ac120023/original

Izvor: Profimedia

Koliko se promijenio i fizički, svjedoče brojne fotografije na njegovom Instagramu - danas je po tom pitanju neprepoznatljiv.

Bosanskohercegovački pjevač nekad je balansirao između titule pjevača, pripadnika sarajevske zlatne mladeži i reality zvijezde. Tijekom glazbene karijere potpisao je i par viđenijih suradnji, no svakako mu je najveći uspjeh sudjelovanje na Eurosongu. Pjesmu 'In The Disco' za njega je napisala Vesna Pisarović, a njegov nastup donio mu je visoko deveto mjesto. Iako je Fuadova glazbena karijera obećavala, a sklonost showbiz skandalima dodatno ga vinula u svijet poznatih u regiji, Deen se svega odlučio odreći prije nekoliko godina.

Novi život započeo je u Americi, u Los Angeles se preselio zbog ljubavi prema fotografu i art directoru Willu Phearsonu III. Par već dulje vrijeme uživa u ljubavnoj priči, a ovaj poslovni pothvat samo je još jednom potvrdio koliko si znače. Zajedno su skoro dvije godine i šuška se da bi uskoro mogli sklopiti i brak. Pojavljuju se na brojnim događanjima - premijerama filmova, eventima, zabavama za svjetski jet-set...

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
samozatajne sestre

Odluka koju su morale donijeti! Evo kako danas žive Bruna i Petra Sanader

Play ponuda

Više s weba