Ostalo

Skijaš Filip Zubčić otkrio pravu istinu o atraktivnoj plavuši s kojom je objavio fotku iz izlaska

Pandemiju koronavirusa Filip Zubčić iskoristio je za psihički odmor i druženje s obitelji i prijateljima, a ima li i novu djevojku?

Tabloid.hr
16.11.2020 15:00

27-godišnji Filip Zubčić jedan je od naših najuspješnijih skijaša.

Prošla sezona bila mu je jedna od najboljih, a onda je zbog pandemije koronavirusa otkazana utrka u Kranjskoj Gori koja je bila odlučujuća za Filipov ukupni poredak. Iako je bio tako blizu malog Kristalnoga globusa, na kraju je zasjeo na također visoko treće mjesto.

Kako je otkrio u intervjuu za Story.hr , ne žali za time, a višak slobodnog vremena zbog okolnosti iskoristio je za psihički odmor, jer trenira cijelo vrijeme.

Društvo u Zagrebu pravili su mu kolega i prijatelj Istok Rodeš, sestra Tamara, ali i jedna misteriozna plavuša s kojom je tijekom jednog izlaska objavio fotografiju, a domaći mediji odmah su se zapitali ima li novu djevojku. Filip je sada otkrio pravu istinu.

"Nemam curu, i dalje sam slobodan. Riječ je o bliskoj prijateljici. Kada se nešto dogodi, znat ćete", poručio je.

Filip je i skratio kosu te ga češće viđamo u casual kombinacijama na koje nismo navikli, jer je gotovo uvijek u skijaškom odijelu, a vjerujemo kako se to itekako sviđa brojnim njegovim obožavateljicama.

"Da, ošišao sam se! Samo sam jednom dosad imao ovako kratku kosu. Odluka je došla spontano. Ma, volim eksperimentirati s frizurama, a sada ću opet puštati kosu."

"Kupujem uglavnom ono što mi se svidi, ne pratim trendove. Volim se odijevati jednostavno, ali upečatljivo. Budući da sam zbog prirode posla gotovo uvijek u trenirkama, moda mi nije toliko važna, ali ne mogu reći da se ne volim lijepo obući kada dođem kući. Ipak se osjećam drukčije kada se ljepše odjenem", zaključio je Filip.