Play ponuda
Play ponuda
STIGLO LJETO

'Skinula' se i riječka pjevačica, javnosti poznata i po šokantnoj vezi s 24 godine starijim tajkunom koje se nerado sjeća

Talentirana i samozatajna riječka pjevačica Tina Vukov danas ima 31 godinu, ne pojavljuje se u javnosti te nije previše aktivna na društvenim mrežama, pa ne čudi da svaka njezina objava na njima izazove pozornost domaćih medija.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 18.6.2021. u 12:30
Play ponuda

Ipak, ljubav prema glazbi vratila ju je natrag pa je Tina najavila novi album s nekoliko obrada hitova velikana hrvatske zabavne glazbe. A dok se to službeno ne dogodi, Tina puni baterije na plaži te oduševljava obožavatelje fotografijama s plaže.

Tina je pritom pokazala i vitku liniju u crnom jednodijelnom kupaćem, a na račun izgleda dobila je samo pohvale. Riječanka pjevuši od malih nogu te svira klavir,  a ljubav prema glazbi otkrio je njezin tata koji ju je upisao u glazbenu školu. Svoju prvu pjesmu i spot snimila je sa svega 12 godina, a dvije godine kasnije već je imala potpisan prvi diskografski ugovor s Croatia Recordsom.

Također, neko se vrijeme pisalo o njezinoj vezi s tajkunom Lukom Rajićem koja je šokirala domaću javnost i koje se Tina nerado prisjeća.

Naime, svi su se pitali što je spojilo pjevačicu i 24 godine starijeg poduzetnika koji iz propalog braka s Bornom Kotromanić ima trojicu sinova. Par nije dugo potrajao, a Tina je upravo pred kamerama RTL-a prvi put progovorila o Luki u svibnju 2015. godine, dva mjeseca nakon što je njezina slika osvanula na naslovnici Storyja najavljujući novu šokantnu vezu na našoj društvenoj sceni.

"Mislim da će uvijek biti takvih stvari i pozitivnih i negativnih. Hvala Bogu već sam navikla na razne negativne komentare tako da ovo je neka nova situacija i prilično čudno i bizarno, ali dobro", rekla je tada. Budući da ljubav s Lukom Rajićem nije opovrgnula, čini se da par ipak održava romantičnu vezu. "Ajmo ne o tome više", dodala je Tina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

>> Najšokantniji bivši par Hrvatske: Luka Rajić ljubio je 24 godine mlađu pjevačicu Tinu Vukov, a gdje je ona danas?

Ipak, tada je bila puno pričljivija o Borni Rajić, Lukinoj bivšoj supruzi. Njezini video uratci nisu joj promaknuli. "Svi su to pratili, ali nemam komentara. Neću se nasmijati tome", dodala je. Tina nije dugo trebala čekati Bornin odgovor. "Tina Vukov izjavljuje da se neće smijati na moje video uratke. Naravno, ja ću se na njene, nakon usporedbe gledanosti. Šteta je što Hrvati nemaju senzibilitet za "PRAVU" umjetnost", poručila joj je tada Borna.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
skandali su iza nje

Napokon pronašla sreću: bivša pjevačica ET-ja se udala

Play ponuda

Više s weba