Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SAMO NEBO JE GRANICA

Skinuta 10-milijardita pjesma preko iTunesa

Amerikanac Louie Sulcer poželio je čuti Johnnyja Casha kako pjeva "Things Happen That Way" te je tako postao čovjek koji je skinuo 10-milijarditu pjesmu iz Appleovog iTunes storea.

Image

itunes store itunes store

D.M./ 25.2.2010. u 17:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Preko najpopularnijeg legalnog svjetskog skidališta glazbe, Appleovog iTunes storea, u četvrtak je kupljena i skinuta 10-milijardita pjesma. Riječ je o skladbi Johnnyja Casha "Things Happen That Way", koju je poželio poslušati Amerikanac Louie Sulcer iz savezne države Georgije.

Louie je odabrao uistinu pravi trenutak jer ga je Apple nagradio s bonom vrijednim 10.000 dolara, koji je iskoristiv, naravno, u iTunes storeu.

Inače, otkad je prije sedam godina iTunes store pušten u pogon, korisnici su najviše puta skinuli pjesmu "I Gotta Feeling", ali ne megahit hrvatske dance kraljice Kasandre, nego onaj američke pop skupine Black Eyed Peas.

Dosad je bilo više neslužbenih i poluslužbenih najava ukazanja iTunes storea i u Hrvatskoj, ali do dana današnjeg to se još nije dogodilo tako da je skidanje iz Lijepe naše i dalje moguće tek obilaznim, tj. polulegalnim putevima.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pravi luksuz

Anita Dujić podijelila detalje iz svog novog doma! Njezina kuhinja prava je senzacija

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba