Play ponuda
Play ponuda
BLAST FROM THE PAST

Škugor Vs. Vanna: Baba laje, dama šuti

Ničim izazvan, estradni menadžer Zoran Škugor počeo je u medijima spominjati Vannu kao glavni razlog raspada grupe ET, a navodno ima "još pričica u rukavu".

Image

vanna vanna

D.K./ 8.12.2008. u 12:31
Play ponuda

ZAGREB - Više od 15 godina nakon što je Vanna napustila grupu Electro Team i tako kumovala padu popularnosti dance glazbe, tadašnji menadžer grupe Zoran Škugor počeo je u medijima, uglavnom u negativnom kontekstu, pričati o njihovim "nerazjašnjenim poslovima". Ne zna se što ga je nagnalo da u stilu "e, nemoj da ja počnem vaditi prljavo rublje" progovori o Vanni i njezinom privatnom životu, a već nailazi na osudu kolega koji, doduše, ne javno, osuđuju njegovu potrebu za tračanjem i medijskom pažnjom takvog tipa.

Vanna nipošto ne želi komentirati njegove optužbe, a priču kao da je predvidjela u svojoj biografiji "Glas iz prvih redova" autorice Antonele Marušić. "On je bio naviknut tračati pjevačice, novinarka bi se strašno važno osjećala jer joj je 'menadžer Škugor' dao ekskluzivnu informaciju", stoji u knjizi koja je izdana prije nekoliko godina, ali koja kao da predviđa Škugorove nove medijske istupe.

"Gledajući sad unatrag, kužim da je bilo potpuno nemoguće da se mi sa Škugorom razumijemo u pogledu njegove nazočnosti u našoj karijeri. (...) Odnos i sve ono što sam prošla sa Zoranom Škugorom najviše je utjecalo na moju kasniju odluku da u karijeri više nemam menadžere. Toliko je to bilo 'sjajno iskustvo'!", priznala je Vanna u svojoj biografiji. Za knjigom smo posegnuli upravo zato što kategorički odbija komentirati napade bivšeg menadžera, a tiču se njezinog privatnog života i odluke da napusti grupu, što je učinila 1997. godine, nakon što su izdali singl "Da me voliš".

Tko će zapravo naj***** otvori li se ET-jeva "Pandorina kutija"?

Zoran Škugor, sredinom devedesetih definitivno najjači estradni menadžer u Hrvata, prozvao je nedavno Vannu kao "glavni kamen pomutnje" u slučaju raspada grupe nedugo nakon izdavanja albuma "Anno Domini 1996". Iako priču o "zlatnom razdoblju dancea" nije dovršio, nagovijestio je kako "u rukavu ima još mnogo toga", što bi valjda trebalo značiti da njegovim medijskim istupima o "pravoj istini" nije kraj. Zašto dira u razdoblje koje, osim samih protagonista priče, glorificiraju tadašnji tinejdžeri koji su skakali na "Tek je 12 sati", nikome zapravo nije jasno. U maniri pravog propalog poslovnjaka, Škugor očito kreće u napad na one koji su ga svojim talentom i radom i doveli do više nego ugodne mirovine u kojoj bi trebao uživati.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
impresivne... brojke

Najbujnije grudi Sesveta! Marija Meglaj prava je Instagram senzacija

Play ponuda

Više s weba