Ostalo

Skupe krpice, privatni avioni: Na listi poreznih dužnika nalazi se domaći par koji se obožava hvaliti...

Radi se o listi na kojoj se nalaze fizičke osobe dužne više od 100 tisuća kuna, pravne osobe koje su dužne više od 300 tisuća kuna te svi ostali građani koji su dužni više od 15 tisuća kuna.

Tabloid.hr
02.11.2020 09:25

Porezna uprava objavila je godišnju listu dužnika na kojoj su i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost.

Radi se o listi na kojoj se nalaze fizičke osobe dužne više od 100 tisuća kuna, pravne osobe koje su dužne više od 300 tisuća kuna te svi ostali građani koji su dužni više od 15 tisuća kuna.

Tko su se na listi našla i brojna poznata imena, od estradnih zvijezda do sportaša i poduzetnika.

60-godišnji gitarist skupine Prljavog kazališta, Jasenko Houra , po listi je dužan 153 tisuće kuna, a još više od njega dužan je glazbenik Tony Cetinski sa 167 tisuća kuna.

62-godišnji Zadranin Mladen Grdović dužan je nešto manje od 300 tisuća kuna, a pjevač zabavne glazbe Darko Domijan čak 737 tisuća kuna.

Poduzetnik Frane Barbieri dužan je 300 tisuća kuna, a bivša dance zvijezda Mihaela Varga Runtić , inače članica Živog zida i supruga bivšeg saborskog zastupnika te stranke Hrvoja Runtića na listi je zbog 245 tisuća kuna duga.

Što se tiče sportaša, na listi su se našli aktivni te bivši sportaši. Dino Drpić dužan je 996 tisuća kuna, Luis Ibanez 278 tisuća kuna, a nekad najplaćeniji dinamovac Junior Fernandez 215 tisuća kuna.

Fernandez i njegova supruga Marta posebno su zanimljivi s obzirom na luksuzni život koji vode i koji ne skrivaju na društvenim mrežama.

Dizajnerske krpice, putovanja privatnim zrakoplovom, raskošne zabavae i pokloni za djecu,vile, automobili... U njihovom se slučaju ne štedi, a luksuznim životom posebno se voli hvaliti 24-godišnja Marta.

Par ima dvoje djece, Fernandez trenutno igra u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a Marta je nedavno tamo otputovala kako bi nogometaš upoznao sina rođenog u kolovozu.

Išla je privatnim avionom, a na kožnim sjedalima uživao je i njihov kućni ljubimac, pomeranac Timmy, kojeg je osoblje nosilo u torbi do zrakoplova.

Tako se čini kako za neke vrijedi nešto drugačija poslovica: ima se, ne da se!