Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
zaboravite na čiribu čiriba priče

Skupili smo hrabrost i pred kamerama se podvrgnuli hipnozi!

Sve više ljudi svoje fobije, strahove i ovisnosti pokušava riješiti hipnozom. Za razliku od njih, postoje i oni koji se takvom tretmanu ne bi podvrgnuli ni za živu glavu. Strahuju li bezrazložno ili vas terapeut može natjerati da radite i nešto što ne želite? Naša Edita Misirić skupila je hrabrost i sve to ispitala na vlastitoj koži i to pred kamerama.

RTL/ 28.10.2014. u 18:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zaboravite na magiju, čiribu čiriba priče, optičke iluzije i magične štapiće. S istim tim mislima i naša EditaMisirić otišla je na riješiti se svojeg straha od visina i podvrgnula se hipnozi! Sve je snimila i naša kamera.

Kada je seansa počela, bojala se da neće uspjeti. No, odlučila se koncentrirati na riječi hipnoterapeuta DraženaRadakovića, jer joj je uoči seanse rekao da je voljni element jako važan.

"Ako osjetim da je netko nekoga poslao, ti samo odi, ja ću ti to platiti, mama sina, .... u tim situacijama ne želim ni probati, jer to je prosipanje vremena, energije", kazao je Dražen Radaković, hipnoterapeut.

Osoba se ne može hipnozitirati bez pristanka niti je se može natjerati da radi nešto što ne želi.

I nakon mentalne relaksacije, Edita se doista osjećala gotovo potpuno opušteno. Iako i dalje svjesna svega oko sebe, stanje u koje je polako ulazila opisala je onim između sna i budnosti.

Nakon kratkog izleta u djetinjstvo, Dražen se koncentrirao na njenu fobiju od visina. Hipnozom je moguće izliječiti i druge fobije, ovisnosti i neke emocionalne poteškoće.

Završit ćemo regresijom, hipnozom koja vas može vratiti između života, ovog i onog koji ste navodno, živjeli prije. To je neka potpuno druga priča, barem za one koji u nju vjeruju.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
impresivne... brojke

Najbujnije grudi Sesveta! Marija Meglaj prava je Instagram senzacija

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba