Play ponuda
Play ponuda
PRETVARAJU SE U GLODAVCE

Skupo plaćaju da žive kao hrčci!?

Jednom kada se pređe prag Vile Hrčak u francuskom gradu Nantesu, sve se mijenja. Ljudi skupo plaćaju da bi se pretvorili u glodavce i sljedećih nekoliko dana živjeli u krletkama! Na ulazu dobivaju masku hrčka i mogu se odmah zatrčati na kotač i upustiti se u avanturu!

RTL/ 19.4.2012. u 18:20
Play ponuda

Neki to rade sporije, neki brže, neki spretno, neki malo manje. Ali, svaki hrčak koji imalo drži do sebe mora znati trčati u kolu. Da, oni nisu hrčci, ali to silno žele postati. Barem na nekoliko dana, koliko borave u ovoj vili.

"Villa Hrčak je zapravo koncept, omogućava vam nevjerojatno iskustvo, a to je da se stavite u kožu hrčka. Biti u hrčkovoj koži znači nositi kapu s likom hrčka, poput njega jesti sjemenke i piti na pojilici, a da biste stigli do kreveta, trebate se uspeti četveronoške", objašnjava dekorater Frederic Tabary.

Villa Hrčak je poput igraonice za odrasle u kojoj se može ostati danima.

Za mega hrčke slabijeg karaktera, tu se nudi i malo luksuza. Na ludu vožnju u kolu može se u raznim kombinacijama, koje u hotelu nikome, kažu, neće otkrivati.

Ovdje je tanka linija između smiješnog i šokantnog, ali samo za one koji ne poznaju navike glodavaca.

Samo želja za dobrom zabavom, fetiš ili potreba za obrnutom evolucijuom koja će malo umiriti hiper stresnu stvarnost. Nije ni važno, niti jedan hrčak takvim si pitanjima ne bi razbijao glavu, pa nećemo ni mi. Jer kada si u hrčkogradu, ponašaj se kao hrčak! 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Play ponuda

Više s weba