Ostalo

Slatka tajna polako postaje javna: Ani Rucner na promociju došao bivši muž, ali i novi dečko

Puno je novosti u životu najpoznatije hrvatske violončelistice Ane Rucner. Ima novi album kojim je proputovala baš cijelu Hrvatsku, a navodno je i zaljubljena

Ana Miščević - Tabloid.hr
07.03.2020 18:08

Gotovo svi bitni muškarci u životu Ane Rucner došli su na promociju njezina novog albuma" Croatian Heritage ". Bivši suprug Vlado Kalember s ponosom je pratio Anu, a od kamere se sramežljivo skrivao njezin, šuška se, novi dečko, bubnjar Marko Duvnjak .


"Kada bih imala pored sebe partnera s kojim bih otišla zajednički u život onda ne bih skrivala. Ne osjećam se komotno da pričam o privatnom životu . To sam naučila u životu kroz brak,da neke stvari trebaju ostati u četiri zida. Bitno je da je čovjek sam sa sobom i u odnosu sretan. Asad, štoće se desiti, da li ću stati pred oltar danas, sutra, to je nešto što neću skrivati", rekla je Ana za Exkluziv .

Ne krije Ana kako je Marko član njezina benda, a on ne može skriti kako mu laskaju priče o vezi s 37-godišnjom violončelisticom . Naime, pomno je upijao svaku Aninu riječ na promociji njezina albuma.

Upitali smo Marka što kaže na priče da su Ana i on u vezi, a on nam je odgovorio kratko i jasno: "Dobra promocija za mene".

Ana o novim ljubavima ne voli govoriti. Otkako se prije pet godina rastala od Kalembera ,on je i dalje jedina ljubav u životu o kojoj rado govori. Anju i Vladu, osim sina, i dalje veže jedna neraskidiva veza. "Ja sam još uvijek u crkvenom braku , ja se ne mogu udavati", kaže.

U bračnim vodama manje, ali ono u čemu svakodnevno uživaju briga je o njihovu 14-godišnjem sinu Darijanu .


Uz sve to Rucner je i dobro organiziranapa uz majčinstvo izuzetno vlada i glazbenom karijerom koja je u stalnom usponu. S novim albumom ide u nove pobjedejer njezino je violončelo jedno od naših najboljih promotora u svijetu.