Play ponuda
Play ponuda
najpoznatija violončelistica

Slatka tajna polako postaje javna: Ani Rucner na promociju došao bivši muž, ali i novi dečko

Puno je novosti u životu najpoznatije hrvatske violončelistice Ane Rucner. Ima novi album kojim je proputovala baš cijelu Hrvatsku, a navodno je i zaljubljena

Ana Miščević/Tabloid.hr/ 7.3.2020. u 18:08
Play ponuda

Gotovo svi bitni muškarci u životu Ane Rucner došli su na promociju njezina novog albuma "Croatian Heritage". Bivši suprug Vlado Kalember s ponosom je pratio Anu, a od kamere se sramežljivo skrivao njezin, šuška se, novi dečko, bubnjar Marko Duvnjak.

>>Ana Rucner otkrila nam tajnu uspješnog poslovnog i privatnog života: Je li spremna za novu ljubav? 


"Kada bih imala pored sebe partnera s kojim bih otišla zajednički u život onda ne bih skrivala. Ne osjećam se komotno da pričam o privatnom životu. To sam naučila u životu kroz brak, da neke stvari trebaju ostati u četiri zida. Bitno je da je čovjek sam sa sobom i u odnosu sretan. A sad, što će se desiti, da li ću stati pred oltar danas, sutra, to je nešto što neću skrivati", rekla je Ana za Exkluziv

Ne krije Ana kako je Marko član njezina benda, a on ne može skriti kako mu laskaju priče o vezi s 37-godišnjom violončelisticom. Naime, pomno je upijao svaku Aninu riječ na promociji njezina albuma.

Upitali smo Marka što kaže na priče da su Ana i on u vezi, a on nam je odgovorio kratko i jasno: "Dobra promocija za mene".

Ana o novim ljubavima ne voli govoriti. Otkako se prije pet godina rastala od Kalembera, on je i dalje jedina ljubav u životu o kojoj rado govori. A nju i Vladu, osim sina, i dalje veže jedna neraskidiva veza. "Ja sam još uvijek u crkvenom braku, ja se ne mogu udavati", kaže. 

U bračnim vodama manje, ali ono u čemu svakodnevno uživaju briga je o njihovu 14-godišnjem sinu Darijanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

>>Odmah bi dobila ulogu žene mačke: Ana Rucner pokazala utegnutu figuru u pripijenom kožnom kombinezonu


Uz sve to Rucner je i dobro organizirana pa uz majčinstvo izuzetno vlada i glazbenom karijerom koja je u stalnom usponu. S novim albumom ide u nove pobjede jer njezino je violončelo jedno od naših najboljih promotora u svijetu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Katarina Rautek čeka treće dijete! Bivša pjevačica grupe ET otkrila spol i ime bebe

Play ponuda

Više s weba