Play ponuda
Play ponuda
BIG BROTHER

Slavica će morati ljubiti Radašina

Big Brother je stanarima Otpada omogućio da svaki dan pola sata provedu u luksuznoj kući, a svoje vrijeme mogu prepustiti i drugima. Nemeš je svoje vrijeme itekako iskoristio te ga proveo s ljubljenom mu Marijanom. Iz vanjskog svijeta javio se i Džordž.

RTL/ 12.4.2011. u 9:47
Play ponuda

Iz slavne kuće na beogradskom Košutnjaku stalno "cure" iznenađenja. Novotarija je i novi tjedni zadatak u kojem stanari luksuzne kuće moraju na dva sobna bicikla prijeći 2336 km. "Vozit" će državama bivše Jugoslavije.

Big Brother je stanarima Otpada omogućio da svaki dan pola sata provedu u luksuznoj kući, a svoje vrijeme mogu prepustiti i drugima. Nemeš je svoje vrijeme itekako iskoristio te ga proveo s ljubljenom mu Marijanom.

Iz vanjskog svijeta javio se izbačeni Džordž koji je svoju otrovnu strelicu bacio na Slavicu nakon što je vidio da ga je ona najviše tračala. Optužio ju je da je iskompleksirana, na što se ona, naravno, počela opravdavati.

Džordž je naredio Slavici da kuha ručak i za luksuznu kuću i za Otpad te da poslije sve očisti. Također, jednom do dva puta dnevno, ovisno o Radišinom raspoloženju, mora ga poljubiti.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
15 godina RTL-a

Sjećate li se prvih lica RTL-a? Evo gdje su danas prvi voditelji Vijesti, Exkluziva i drugih omiljenih emisija

Play ponuda

Više s weba