Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
dolazi i Will Smith

I domaći duo Vanilazz nakon svjetskog uspjeha stiže na MTV SummerBlast

Protekla će godina za hrvatsko – slovenski DJ duo VANILLAZ ostati upamćena po nastupima na brojnim svjetskim festivalima i pozornicama diljem Europe, a za nekoliko dana stižu u Poreč

Image
Foto: Promo
Tabloid.hr/ 21.8.2017. u 14:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Protekla će godina za energični hrvatsko – slovenski DJ duo VANILLAZ ostati upamćena po nastupima na brojnim svjetskim festivalima i pozornicama diljem Europe i Sjeverne Amerike ali i po glazbenoj suradnji sa slavnim French Montanom.

Zajednički singl Lose Control  i danas odjekuje klupskim pozornicama i svjetskim radio postajama, a njihovu su glazbu u prošloj godini birali i izvodili i DJ velikani poput Davida Guette i Hardwella. Potpisali su ugovore s Global Production Mgmt iz Los Angelesa te s vodećim sjeverno-američkim dance izdavačkim kućama Thrive Records, Sony Entertainment (ROW) i Universal (S.America), a upravo je stigla još jedna odlična vijest!

Naime, kvalitetu i popularnost hitova iz VANILLAZ radionice prepoznali su i kao svoju 'kućnu glazbu' odabrali najveći trgovački lanci Bloomingdales, Macy, Abercrombie and Fitch pa tako glazba ovog hrvatsko – slovenskog dvojca sada odjekuje njihovim prodajnim prostorima diljem SAD-a. 

A hitove iz VANILLAZ radionice možete poslušati za samo nekoliko dana u Poreču, točnije  25. i 26. kolovoza na MTV SummerBlastu gdje će između ostalih nastupiti i legendarni glumac Will Smith, koji će na velikoj ljetnoj pozornici na Peškeri s DJ Jazzyjem Jeffom obilježiti 30 godina svoje planetarno popularne hip-hop glazbene pustolovine.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
svestrani mladić

Kako je zagrebački arhitekt Vid Juračić postao najveća hrvatska YouTube senzacija? Otkrio nam i ljubavni status

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba