Ostalo

I domaći duo Vanilazz nakon svjetskog uspjeha stiže na MTV SummerBlast

Protekla će godina za hrvatsko – slovenski DJ duo VANILLAZ ostati upamćena po nastupima na brojnim svjetskim festivalima i pozornicama diljem Europe, a za nekoliko dana stižu u Poreč

Tabloid.hr
21.08.2017 14:28

Protekla će godina za energični hrvatsko – slovenski DJ duo VANILLAZ ostati upamćena po nastupima na brojnim svjetskim festivalima i pozornicama diljem Europe i Sjeverne Amerike ali i po glazbenoj suradnji sa slavnim French Montanom.

Zajednički singl Lose Control i danas odjekuje klupskim pozornicama i svjetskim radio postajama, a njihovu su glazbu u prošloj godini birali i izvodili i DJ velikani poput Davida Guette i Hardwella. Potpisali su ugovore s Global Production Mgmt iz Los Angelesa te s vodećim sjeverno-američkim dance izdavačkim kućama Thrive Records, Sony Entertainment (ROW) i Universal (S.America), a upravo je stigla još jedna odlična vijest!

Naime, kvalitetu i popularnost hitova iz VANILLAZ radionice prepoznali su i kao svoju 'kućnu glazbu' odabrali najveći trgovački lanci Bloomingdales, Macy, Abercrombie and Fitch pa tako glazba ovog hrvatsko – slovenskog dvojca sada odjekuje njihovim prodajnim prostorima diljem SAD-a.

A hitove iz VANILLAZ radionice možete poslušati za samo nekoliko dana uPoreču, točnije 25. i 26. kolovoza na MTV SummerBlastu gdje će između ostalih nastupiti i legendarni glumacWillSmith, koji će na velikojljetnojpozornicina Peškeri sDJ JazzyjemJeffomobilježiti 30 godina svoje planetarno popularne hip-hop glazbene pustolovine.