Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
preminula mu družica

Slavonski gusan umire od tuge! Ne jede, ne spava i neprestano plače za svojom dragom

Gusan iz okolice Slavonskog Broda već danima oplakuje svoju preminulu družicu gusku. Ne jede, ne spava i neprestano plače. Njegovi vlasnici rješenje vide jedino u novoj ženki

J.G./ 7.5.2015. u 20:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovaj slavonski gusan već desetak dana neutješno plače. Uginula mu je guska i to dok je ležala na jajima te čuvala njihove guščje bebe.

"On je tamo plakao i plakao. Kad sam došla tamo vidjela sam nju nad gnijezdom i njega pored. To je bilo prestrašno", prisjeća se gusanova vlasnica DarijaDebeljak.

Uginula mu je, netko bi rekao, obična guska. Njemu je ona očito bila ljubav života. Od kad je nema, ne jede, ne pije, a njegovi vlasnici sad se već boje da će umrijeti od tuge.

"Evo vodu nije dirnuo od jutra, trava je narasla, inače oni to održavaju kao kosilice. Ne jede, ne pije. Jako je lagan, osjeti se kad ga nosite kao tetrapak", kazala je vlasnica.

Utjehu traži u psećim prijateljima i ostalim životinjama iz malenog azila. Ne pomaže ništa.

"Eto ako ima itko gusku za našega gusana neka nam se javi. Ovdje će im biti lijepo. Ima trave, imaju gdje biti po noći. Tu su zatvoreni i neće biti pojedeni uglavnom", poručuje vlasnica.

Možda bi ga zamjenska guska održala na životu. No možda niti jedna nije ni do kljuna njegovoj neprežaljenoj. No to je jedino što vlasnici još mogu pokušati da ne ugine i on. Ako imate guskicu koja bi mu mogla vratiti vjeru u ljubav, javite nam se na sveusest@rtl.hr.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba