Ostalo

Slična stajališta kao Trump: Cetinski najavio odlazak s Faceboooka zbog 'ultra cenzure'

Tony Cetinski oglasio se u vezi odlaska s Facebooka.

Tabloid.hr
12.11.2020 21:50

Tony Cetinski ponovno se oglasio na Facebooku i to kako bi najavio odlazak s njega.

"Lagano se mičemo s Facebooka na nekompromitiranu novu platformu! Vidimo se na MeWe ili Gab. Odviknimo se od Facebooka i Instagrama i pređimo na nešto što objedinjuje sve, a nije pod ultra cenzurom", poručio je kratko Tony.

Zanimljivo, glazbenik je nedavno pozvao obožavatelje da mole za Donalda Trumpa da ponovno osvoji predsjedničke izbore, a upravo on često otvoreno govori o cenzuri, ali na Twitteru.

"Draga braćo i sestre, jedan pomalo neuobičajan poziv, objasnit ćemo i zašto. Nas nekoliko administratora ove facebook stranice pozivamo vas da izmolite deseticu Gospine krunice za američkog predsjednika Donalda Trumpa. Razloga je više, a jedan od njih su najčitaniji i najgledaniji mediji u Hrvatskoj koji prešućuju 80 posto onoga što se događa u Americi, dakle mogli bi reći da svjesno lažu. Istina je da se Trumpov protukandidat izajšnjava katolikom, ali gotovo sve što promiče u suprotnosti je s naukom Katoličke Crkve i kršanstvom općenito; od zalaganja za pobačaja praktički do samog rođenja (!) do izjava da bi se djeci već od 8 godina moralo omogućiti da operacijama i 'tretmanima' ako to žele mogu promijeniti spol (!!!).

Iako većina nas živi u Hrvatskoj pa se možda zato pitate čemu ovaj poziv, znajte da će se rezultati američkih presjedničkih izbora itekako osjetiti u cijelom svijetu, pa tako i kod nas jer ne radi se samo o politici, već i o obrani kršćanskih vrijednosti do kojih, kako nažalost možemo i vidjeti, sve manje drže i u Europi, kao i u Hrvatskoj.

Mnogi se slažu kako je sv. Ivan Pavao II. u Philadelphiji 1976. govorio upravo o stvarima koje kulminiraju u svijetu, a ako se malo osvrnemo, većina će se složiti da su te njegove riječi proročanske i odnose se baš na sadašnja vremena:
'Sada stojimo pred najvećim povijesnim sukobima koje je čovječanstvo prolazilo. Ne mislim da to široki krugovi američkog društva ili široki krugovi kršćanske zajednice u potpunosti shvaćaju. Sada se suočavamo s posljednjim sukobom Crkve i anti-Crkve, Evanđelja s anti-Evanđeljem.

Moramo biti spremni podnijeti velike kušnje u ne tako dalekoj budućnosti; kušnje koje će zahtijevati da budemo spremni odreći se čak i našeg života i na cjelokupni dar samoga sebe Kristu i za Krista. Kroz vaše molitve i moje, moguće je ublažiti ovu nevolju, ali je više nije moguće spriječiti ... Koliko je puta obnovljena Crkva u krvi! Neće biti drugačije ni ovoga puta.'

Komunizam se uz pomoć Kine i 'progresivnih filantropa' širi svijetom, kršćani su svakodnevno suočeni s progonima pa i ubijanjima diljem svijeta, zato jedino molitvom I zajedništvom, naravno uz Božju pomoć, možemo nadvladati to zlo. Molimo za Donalda Trumpa, daleko od toga da je savršen, ali jedan od rijetkih koji će ustrajati u borbi za živote nerođenih (što je dokazao defundiranjem klinika za pobačaje) i kršćanske vrijednosti. Uostalom, u ovom kratkom videozapisu je rekao sve...

*Ako se ne slažete, nitko vas ne tjera moliti, samo se suzdržite od komentiranja. Božji blagoslov!", poručio je Cetinski uz Trumpov video.

Ipak, komentara nije nedostajalo, a mnogi su mu pratitelji poručili kako i oni misle da je Trump najbolja opcija te kako je dobro što je vokalan.