Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'život je prekratak'

Slobodoumni biseksualni par ruši sve tabue!

Nakon što je bračni par iz Čazme objavio oglas u kojem traže zainteresirane slobodna duha kao i oni, njihov je ljubavni život procvjetao. To što imaju dvoje djece, nimalo im ne smeta.

RTL/ 4.4.2012. u 18:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ivana i Dražen su neobičan bračni par za hrvatske prilike. Oni su biseksualci, a njihova životna filozofija jest da je život prekratak da bi si bilo što uskratili. No, ne pozivaju ljude u svoj krevet samo zato što im je dosadno kad ih je samo dvoje.

"Po meni je seks kao violina, nedovoljno istražena i uvijek čovjek kao pravi umjetnik hoće više i više i više", objasnio je Dražen svoj stil života.

Prema njihovim riječima, nije im bilo čudno gledati svog partnera kako se posvećuje nekom drugome.

"Meni nije bilo čudno razmišljat je li čudno il nije čudno. Meni je samo bilo super", izjavio je.

Upravo je on prvi predložio da uvedu novitete u spavaonicu.

Iako je Ivani to isprva bilo neočekivano i iznenađujuće, odlučila je pokušati.

"Počeli smo razmišljati i zamišljati neke kombinacije, prihvatili smo to i bilo nam je super", otkrila je ona i dodala kako joj je ipak prvo iskustvo u troje bilo pomalo ukočeno.

Od onda su se u ovoj kući izredali brojni parovi, ali i same žene ili muškarci. Ivana i Dražen ne pitaju previše, a tvrde da se ljudi njima povjeravaju o onome što drugima ne smiju.

"Najzanimljivije što mi se dogodilo je da nam dođe na druženje i savjetovanje jedan gospodin, nakon nekog vremena dođe i gospođa. No, nakon nekog vremena mi shvatimo da su ta gospođa i taj gospodin bračni supružnici", povjerio je Dražen uz smijeh.

Na kraju su se, ne trebamo to ni napominjati, sve četvero malo podružili.  

Oni vole sve i baš ih briga za to što drugi misle. Pitanje je što je s djecom, jer njihov sin ima dvije godine, a kći samo devet mjeseci.

"Za vrijeme druženja nisu prisutna. Ili su u sobici, ili ih otpeljamo kod roditelja, a imamo i dadilju", kazao je Dražen.

Mjesto je malo i naravno da svi pričaju i znaju za par koji traži partnere i p Ali lako za to što misle o njima, svi se slažu da su djeca ta koja će imati problema.

"Ako bi njih bilo sramota što su im roditelji takvi, to je onda samo njihova stvar iskreno rečeno", rekao je Dražen bezbrižno.

"Njihov je izbor hoće li oni to prihvatiti ili neće, mi ćemo s njima u svakom slučaju popričat.
Ako oni to ne prihvate, njihova stvar", složila se Ivana.

Ali ovaj par ima plan. Ako ih Hrvatska ne može prihvatiti, spremni su i tražiti azil u nekoj drugoj zemlji. Do tada misle neskriveno uživati u tome što vole i čega se ne srame. Bez obzira na sve.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
impresivne... brojke

Najbujnije grudi Sesveta! Marija Meglaj prava je Instagram senzacija

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba