Play ponuda
Play ponuda
PONOSNA JER JE SLUŠALA SRCE

Slomljena Marijana jedan na jedan pred kamerom

Marijana Čvrljak sama je protiv svih stigla do pobjede. Julija možda više nema svojeg Romea, ali ima 104 tisuće eura. Jedan na jedan odgovarala nam je na pitanja o svom boravku u kući.

RTL/ 27.6.2011. u 16:54
Play ponuda

Zbunjena, dezorijentirana, ali sa nešto više od sto tisuća eura u džepu, Marijana Čvrljak je spremna za novi život. Nije niti svjesna da je pobijedila, a ni, na kraju krajeva, silni joj novci nisu ni bitni, odala je intervjuu za RTL televiziju.

Važan je Nemeš kojemu nakon proglašenja nije bilo ni traga ni glasa iako se više od 100 dana Marijani kleo na ljubav i vjernost. Kad se lijepu Šibenčanku proglasili pobjednicom podvio je rep i zbrisao s mjesta zločina.

Barem se izvukao pa nije morao, poput ostalih stanara, odgovarati na nezgodna pitanja, međuostalim i zašto su skoro svi bivši stanari preko noći postali otrovni prema Marijani.

Jesu li samo zavisni ili pak nešto drugo, na tulumu poslije showa nisu mogli ni sami precizirati.

Pobjedu je odnijela žena i majka, ali, kako stvari zasad stoje i ničija kraljica. Marijanu je, od silnih muškaraca u njezinom životu, na kraju Big Brother avanture dočekao samo otac koji je se prvotno javno odrekao pa povukao svoj istup.

Krv nije voda, pa je Marijani najveći izazov tijekom Big Brother avanture predstavla odvojenost od kćeri, koju jedva čeka vidjeti.

Osude okoline i ukućana nisu mala stvar, ali mali nisu ni euri koje je osvojila, i koji bi joj mogli olakšati cijelu stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Tužno je to u ovo doba da se žene možda boje pokazati što osjećaju, priznati svoje greške i pustit da ih srce vodi kao što sam se ja prepustila", zaokružila je svoj intervju prva ženska pobjednica Big Brothera.

Ona se prepustila, opustila i pobijedila, no nešto nam govori da će ova pobjeda biti sve, samo ne slatka.

U prilogu Vam donosimo i presjek svih ljubavi, svađa i iskrenih prijateljstava u ovogodišnjem Big Brother showu.

Prethodni članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ISCRPLJENI OD VIROZE

Martina i Ismael opet bolesni pa on donio važnu odluku: 'Ne možemo tako dalje'

VIDEO GALERIJA: Marijana pobjednica Big Brothera

VIDEO: BB Marijana otkrila cijelu istinu

Pogledajte ludi tulum nakon finala Big Brothera

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
impresivne... brojke

Najbujnije grudi Sesveta! Marija Meglaj prava je Instagram senzacija

Play ponuda

Više s weba