Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PRESTANITE PLAKATI

Slomljeno srce izliječite u jednom danu!

Čini se da se pojavilo rješenje za prebolijevanje propalih ljubavnih veza zbog kojih se nerijetko osjećate najjadnije na svijetu.

Image
Foto: photos.com
K. T./ 8.4.2012. u 13:57
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kada ostanete sami, bez osobe koja je dotad stalno bila uz vas, osjećate izdaju i cijelu paletu teških emocija, od razočaranja i tuge.

Često su potrebni mjeseci da bi se doveli u prijašnje stanje, iako neki brzo zaborave na osobu koju su toliko dugo voljeli ili barem pravili se da je vole.

No, čini se kako je stiglo rješenje koje će vam pomoći da prođete kroz to teško razdoblje u životu. Naime, DeniseLeicester uvela je novu metodu detoksikacije te samo u jedan dan pomaže ljudima da prebole stare ljubavi i loše emocije.

Jedna rastavljena žena priznala je Denise da je nervozna i da samo želi plakati, a ona joj je rekla da je to sasvim u redu. Dala joj je savjet da ne ponavlja iste stvari već da pokuša krenuti dalje jer emocionalne klopke u koje je upadala dovele su do nedostatka samopouzdanja.

Terapeutkinja joj je odredila i terapiju masaže, jogu i nordijsko hodanje. Usto, predviđena joj je i seansa tehnike emocionalnog oslobađanja s poznatom trenericom RanjanomAppoo, čija je specijalnost pomoći ljudima da započnu proces ozdravljenja.

Lucy je liječenje započela s čišćenjem čakri uz toplo ulje i dok se lagano gubila osjetila je da to prvi put u godinu dana da se osjeća opušteno.

Također se naučila samostalno tehnici emocionalnog oslobađanja, točnije lupanja po nekim dijelovima tijela dok govorite o vašim željama i nadanjima.

Ta bi tehnika, prema Denise i Lucy, trebala upaliti i kroz jedan dan riješiti vas patnje.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
TOP LISTA

OVO SU UZORI VAŠE DJECE! Hrvatski TikTokeri zarađuju 'hrpu' novca i omiljeni su među tinejdžerima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba