Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
REKLAMA ZA SUSJEDE

Slovenci se rugaju Hrvatima zbog SP-a

Naši su susjedi konačno dočekali svojih pet minuta i dokazali da i oni imaju smisla za humor. A sve to zahvaljujući neuspjehu hrvatske nogometne reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine.

shimmer fallback
M.B./ 27.11.2009. u 11:59
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LJUBLJANA - Nogometno ludilo koje je zahvatilo Sloveniju, nakon što se njihova reprezentacija plasirala na Svjetsko prvenstvo 2010. godine, svakim je danom sve veće.

No, iako bi im ovaj povijesni uspjeh sam po sebi trebao biti dovoljan, Slovenci nisu izdržali pa su svoju euforiju odlučili upotpuniti šalama na račun Hrvatske i na taj se način barem malo osvetiti za sve sportske frustracije koje smo im posljednjih godina priuštili.

U moru viceva na račun hrvatskog neuspjeha u kvalifikacijama za SP u Južnoafričkoj Republici posebno se istaknuo onaj u kojem naši sjeverni susjedi preradili reklamu MasterCarda.

U vicu se, kao i u originalnoj reklami, nabrajaju cijene raznih proizvoda, a sve završava rečenicom: "To što će nas Hrvati na Svjetskom prvenstvu gledati s kauča....NEPROCJENJIVO!".

Slovenskim vicmaherima ta je šala toliko dobro sjela pa ju je jedan od njih  "pretvorio" u reklamu. Duhoviti videouradak postavljen je na Youtube.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba