Play ponuda
Play ponuda
OGLASILA SE

'Mamino': Slovenska manekenka koju povezuju sa Šimom Vrsaljkom podijelila fotografiju djevojčice

Slovenska manekenka navodno je u vezi sa Šimom Vrsaljkom, a kako je nedavno rodila, mnogi pretpostavljaju kako je dijete njegovo. Iako u posljednje vrijeme izbjegava bilo što objaviti na društvenim mrežama, sada se ipak odlučila oglasiti

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 25.4.2022. u 15:15
Play ponuda

Slovenska manekenka Kaja Vidmar koja se povezuje s hrvatskim nogometnim reprezentativcem Šimom Vrsaljkom, nakon duge šutnje na društvenim mrežama, ponovno se odlučila oglasiti. Iako se šuškalo kako je rodila već prije nekoliko tjedana, fotografiju svoje bebe podijelila je prije tjedan dana, a sada je to učinila ponovno na Instagram Storyju. „Mamino“, napisala je uz emotikon srca, a djevojčicu je odjenula u smeđi dvodijelni komplet. Ovo je druga fotografija djevojčice, a za onu prvu je na feedu onemogućila komentiranje, stoga joj čestitku na prinovi obožavatelji nisu mogli uputiti. 

Image
Foto: Screenshot
Image
Screenshot

Izvor: Screenshot

Kaja Vidmar već neko vrijeme živi u Madridu, a portal 24ur nedavno je objavio intervju s manekenkom, u kojem je potvrdila da čeka djevojčicu, a o ocu djeteta pričala je metaforički. "On je moj vitez, o kojemu sam toliko čitala u svim mojim omiljenim povijesnim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj motivator. Moj privatni život je ljepši nego ikad. To su moji trenuci koje ne dijelim na dnevnoj bazi na Instagramu", rekla je tajanstvena Kaja ne otkrivajući nikakve detalje o ocu svog djeteta. 

Inače, Kaja se u Madridu bavi modom, završila je tečaj kožarstva i šivanja te je nedavno pokrenula i svoj brend odjeće. Slovenka je itekako popularna i na društvenim mrežama, a samo na Instagramu prati ju više od 35 tisuća obožavatelja. Sama je otkrila kako je godinama radila kao model i ambasadorica raznih brendova, ali je oduvijek znala da je to kratkoročna i dodatna zarada koja će joj jednog dana pomoći da osmisli svoju modnu liniju. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POBJEDNICA BB-A

Nastavlja se potraga za Marijanom Seifert: Pronađene su njezine stvari, oko Save dizat će se i dron

Play ponuda

Više s weba