Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVA SENZACIJA

On je beogradski smetlar i za njim su žene 'poludjele': Upoznajte Jovicu Vasića koji je hit i na TikToku

A sada jedna prava poslastica za nježniji spol! 33-godišnji šarmatni ulični čistač Jovica iz Beograda ne prestaje nas oduševljavati videima na TikToku u kojima se vozi na kamionu radske čistoće! Tko je zgodni Jovica koji je zaludio žene u regiji?

Marija Pajić/ 14.3.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Osmijeh od milijun dolara", "e izgledaš vrh, Bog ti sve dao", "ovog bih i ja čekala da dođe po smeće". Ovo su samo neki od oduševljenih komentara obožavateljica Jovice Vasića na društvenim mrežama. "Seksi đubretar" kako ga nazivaju naši susjedi postao je prava regionalna zvijezda, a Internet njegovo kraljevstvo!

Samo jedan video na TikToku bio je dovoljan da ovaj radnik u beogradskoj gradskoj Čistoći ima milijunske preglede!

Posao čistača ulica obavlja već 15 godina, a kako kaže, nije ni slutio da će njegova pojava na društvenim mrežama izazvati pravu žensku revoluciju. Put od misterioznog ljepotana koji radi u komunalnom poduzeću pa sve do pravog influencera, Jovici se dogodio doslovno preko noći! Za uspjeh - njemu je bio dovoljan samo jedan đir s kamionom koji odvozi smeće! A kako čujemo, i količina razvrstavanja otpada znatno je porasla u Beogradu ovih dana...

Srećom, Jovici slava nije udarila u glavu! Osmijehom i dalje uljepšava dan mnogima - a ne zapostavlja ni svoju liniju jer Jovica ove mišiće nije osvojio na lotu. Za njih se itekako pomučio! Mišiće je nabildao i na poslu i u teretani. 

Iako nam seksi Jovica nije oženjen, ima dvoje djece i kaže kako je u vezi. Zapravo ne zna ni on. Komplicirano je...

"A ne znam ni ja više, u problemu sam, ljubomorna je...komplicirano je", rekao je Jovica. Žene mu, kaže, svašta pišu pa je tako čak dobio i ponudu za brak u Njemačkoj. No, ljubav prema čistim beogradskim ulicama neprocjenjiva je! Barem zasada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
pukla ljubav

Davor Šuker više nije s 25 godina mlađom Kristinom Bralo

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba