Ostalo

Smiješni policajci postali hit na Facebooku!

Kada su policijski službenici u belgijskom Antwerpu dobili nove mobilne telefone, odmah su se bacili na istraživanje svi njegovih funkcija. Tako je nastao smiješni video objavljen na Facebooku koji je naljutio šefove, ali dobro nasmijao javnost.

S.K.
15.02.2012 13:50

Mnogo zabave u malenoj policijskoj postaji u belgijskom Antwerpu. Tako bi se ukratko mogao opisati posljednji skandal tamošnjih snaga reda.

Naime, nakon što su službenici dobili nove mobilne telefone, jedan policajac se odmah bacio na testiranje kamere na novom uređaju.

Zamolio je kolege da se glupiraju pred kamerom, a oni su to objeručke prihvatili. Štoviše, oni su osmislili prave plesne koreografije i improvizirali svakodnevne akcije u toj postaji.

Policajac filmaš nije se zaustavio samo na snimanju, nego je i smontirao i amaterski video i potom ga postavio na društvenu mrežu Facebook. Nedugo nakon toga završio je i na You Tubeu, ali na televizijskim ekranima diljem svijeta.

Iako nitko nije kažnjen, šefovi su odmah intervenirali i zatražili uklanjanje sporne snimke. No, ono što jednom 'osvane' na internetu, uvijek je na internetu.

Stoga, uživajte u remek-djelu budućeg redatelja policijskih promidžbenih videa.